кокал Публикувано Март 27, 2009 Report Share Публикувано Март 27, 2009 Здравейте, предварително се извинявам, ако темата не е за тук. Проблемът ми е следният: опитах се да включа един служебен скенер (HP Scanjet 3773), който доста време е стоял неизползван в един шкаф. Увериха ме, че е работил до последно без проблем, преди да решат да не го ползват. Сега при включването всичко изглежда нормално - има си захранване, тръгва да сканира, но четящата глава се движи само 3-4 см., след което се връща в изходна позиция, без да мине през целия документ. В резултат от сканирането се получават едни много красиви черти които обаче не ми вършат никаква работа. И сега се чудя някакво заключване ли забравям да отблокирам (макар че няма такова в инструкциите, които намирам в интернет), или пък има технически проблем, който плаче за чичо майстор? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост