MuTk0o0 Публикувано Март 26, 2009 Report Share Публикувано Март 26, 2009 Имам един проблем.Сложих си Windows Vista чрез VMware,но сега както и да се опитвам не мога да пусна интернет.Всички настройки - IPта,DNSи и др. са настроени,но пак не става.Windows Vista Ultimate (SP1) - виртуална машинаWindows XP (SP2) - хостМоля ви,помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 26, 2009 Report Share Публикувано Март 26, 2009 Здравей!!!В тази тема VMware Workstation v6.0.3 ACE Edition Build 80004 ?, Драйвери за Виста??? бях питал за същия проблем ,обаче при теб незнам каква е саунд картата и какви точно драйвери ще са необходими (ако имаш проблем и със звука)??? Моята е C-Media CMI9738 @ SiS 7012 Audio Device и станаха драйверите на Creative SBPCI_WebDrvsV5_12_01 !!!За това няма да е лошо да дадеш и инфо с каква саунд карта си ,обаче и при мен интернета не тръгна даже и на двете лан карти (а по принцип интернета трябва да тръгне в NAT режим на виртуалната машина)Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC Мрежова карта WAN (PPP/SLIP) Interface SiSДано при теб да се намери решение на проблема!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 26, 2009 Report Share Публикувано Март 26, 2009 VMware Tools инсталирал ли си? Услугите на VMware на реалния комп работят ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Март 27, 2009 Author Report Share Публикувано Март 27, 2009 Аудиото ми е Realtek HD Audio ALC880Мрежовата карта е ADMtek AN983 based ethernet adapter Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 27, 2009 Report Share Публикувано Март 27, 2009 Не ми отговори на въпросите, каква помощ очакваш тогава да ти се даде? Реалните устройства в твоя случай нямат нищо общо с виртуалните. Това са 2 отделни неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Март 27, 2009 Author Report Share Публикувано Март 27, 2009 Да,VMware Tools е инсталиран. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 27, 2009 Report Share Публикувано Март 27, 2009 Виж в мрежовите връзки дали имаш две свързани VMware - Ето шот как са при мен:http://i40.tinypic.com/2ic71no.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Март 27, 2009 Author Report Share Публикувано Март 27, 2009 Да,имам ги! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 27, 2009 Report Share Публикувано Март 27, 2009 Не ми отговори, дали услугите на VMware работят. DHCP на виртуалната работи ли? Не се препоръчва ръчното задаване на ip-тата във виртуалната. Вид на избраната връзка - NAT? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Март 27, 2009 Author Report Share Публикувано Март 27, 2009 Ами мисля,че ще ми се наложи да сменя Vista-та,само че не знам с коя,тъй като тази,която тегля има много липсващи неща.Тоест не мога да променям много настройки,не мога да отворя панела на VMware,макар че е инсталиран.Какво да правя сега? :( П.С. Иначе да,услугите работят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Март 30, 2009 Author Report Share Публикувано Март 30, 2009 Понеже темата е за Виста не ми се иска да отварям нова излишна тема.Сега като разглеждах настройките й,забелязах "дървени прозорци".Под дървени имам предвид,че за с темата Vista Basic,но там нямаше Aero темата,която е прозрачна.Можете ли да ми помогнете? И също знаете ли как да променям буквите.Примерно искам "Ж" да се намира на мястото на "V"? П.С. Нещо не мога да променям някои настройки в контролния панел и мисля,че това се дължи на липсата на администраторски права.Как да ги придобия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 И също знаете ли как да променям буквите.Примерно искам "Ж" да се намира на мястото на "V"?Фонетика? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Март 30, 2009 Author Report Share Публикувано Март 30, 2009 Имам предвид да им избирам мястото,тоест вместо "Ж" да е на мястото на "X" в моя случай да избера да се пише от "V". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 За това трябва да си инсталираш друга подредба, настроена по твоя вкус. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост