dimitariv1 Публикувано Март 25, 2009 Report Share Публикувано Март 25, 2009 ЗдрастиРеших да си сложа най-новия Windows 7 , Но ми трябват драйвъри. И се чудя дали тези от ХР ще станат или трябва да си тегля други и ако трябва какви да са.Видео картата мие:GeForce 6200 TurboCacheАудиото ми е :Realtek AC97 AudioА дъното:Biostar PT880 Pro-A7 Combo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 25, 2009 Report Share Публикувано Март 25, 2009 Драйвери за видео и звуковата карти има на съответните сайтове: www.nvidia.com и www.realtek.com.tw.От драйверите за дъното опитай тези за Vista. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Март 25, 2009 Report Share Публикувано Март 25, 2009 ЗдрастиРеших да си сложа най-новия Windows 7 , Но ми трябват драйвъри. И се чудя дали тези от ХР ще станат или трябва да си тегля други и ако трябва какви да са.Видео картата мие:GeForce 6200 TurboCacheАудиото ми е :Realtek AC97 AudioА дъното:Biostar PT880 Pro-A7 Combo Привет, мисля,че няма да са Ви нужни драйвери. Windows-7 има всичко необходимо, ако не е наличен то чрез ъбдейт проблема се решава за минути. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambet0 Публикувано Април 4, 2009 Report Share Публикувано Април 4, 2009 Здравейте! Като стана дума за драйвери, искам да попитам реших да сложа Windows 7 на компютъра, но се притеснявам какво ще стане с драйверите за мрежовата карта. Имам диск с драйвери за Windows XP/за видеото-NVidia,Дъното-АSRock,мрежовата карта и звуковата карта/ и съм забелязал че на кутията пише Certified for Windows Vistа.Намерих драйверите на всички за виста освен за мрежовата карта. Просто ако може да ми кажете откъде ще мога да изтегля драйвери за нея, ако тези са несъвместими. Мрежова карта-NVIDIA nForce Networking Controller :-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 4, 2009 Report Share Публикувано Април 4, 2009 Драйверите за мрежовата карта са обикновено към пакета с драйверите за дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Април 8, 2009 Report Share Публикувано Април 8, 2009 Привет, мисля,че няма да са Ви нужни драйвери. Windows-7 има всичко необходимо, ако не е наличен то чрез ъбдейт проблема се решава за минути. Поздрави! Има, ама за моето дъно драйвери за мрежовата карта няма и за това си взех външна.За това не бъди толкова сигурен. Здравейте! Като стана дума за драйвери, искам да попитам реших да сложа Windows 7 на компютъра, но се притеснявам какво ще стане с драйверите за мрежовата карта. Имам диск с драйвери за Windows XP/за видеото-NVidia,Дъното-АSRock,мрежовата карта и звуковата карта/ и съм забелязал че на кутията пише Certified for Windows Vistа.Намерих драйверите на всички за виста освен за мрежовата карта. Просто ако може да ми кажете откъде ще мога да изтегля драйвери за нея, ако тези са несъвместими. Мрежова карта-NVIDIA nForce Networking Controller :-) Точно с тези драйвери ми се струва, че ще удариш на камък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2009 Report Share Публикувано Април 8, 2009 И какво е дъното, че няма драйвери за неговата мрежова карта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dominov Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Драивери за Atheros AR 5005G да се намират на някои?За Win 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Ако е лаптоп, провери на сайта на производителя му. Ако няма, можеш да опиташ драйвера за Vista. Алтернатива е да опиташ чрез Windows Update. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Xa3apTaa Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 Привет и от мен. Аз си инсталирах Windows 7, и ми се инсталираха най-новите версии на драйвърите само без аудио драйвъра ( май ми трябва soundmax ) и сега немога да си го намеря ако някой може да ми каже от къде да го изтегля ще съм му много благодарен. П.С. Съжалявам ако някъде съм объркал нещо но нямам кой знае каква представа от чарковете на пц-то и драйвърите за него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 И при мен има проблем със звука, но не точно като твоя. Като включа Winamp музиката си свири на лаптопа, обаче, когато го свържа към усилвателя /където се включват слушалките/ и няма грам звук. И така вече 5 месеца не мога да го оправя това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 И какво е дъното, че няма драйвери за неговата мрежова карта? Asus A7N8X Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Windows 7 би трябвало да си разпознае въпросния хардуер.Ако не стане, може да се пробва да се инсталират драйверите за XP, но в режим на съвместимост за въпросната операционна система: върху инсталацията на пакета с драйвери за Windows XP се клика с десния бутон, избира се Properties, клика се подпрозорец Compatibility и се избира Windows XP. Инсталират се драйверите нормално. Може да проработи, може и да не проработи. Не съм го тествал и не давам никакви гаранции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Windows 7 би трябвало да си разпознае въпросния хардуер.Ако не стане, може да се пробва да се инсталират драйверите за XP, но в режим на съвместимост за въпросната операционна система: върху инсталацията на пакета с драйвери за Windows XP се клика с десния бутон, избира се Properties, клика се подпрозорец Compatibility и се избира Windows XP. Инсталират се драйверите нормално. Може да проработи, може и да не проработи. Не съм го тествал и не давам никакви гаранции. За това дъно няма официални драйвери или поне нямаше преди два месеца Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Няма и да има, не и от страна на NVIDIA. Затова ти казах, че или Windows 7 ще си разпознае хардуера, или евентуално ще стане с инсталация на стари драйвери под режим на съвместимост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост