ceco987 Публикувано Март 24, 2009 Report Share Публикувано Март 24, 2009 hi! има един сайт google.com/adsense където правиш едни реклами... и все още не ми е ясно всичко... но все пак ми излезе <script type="text/javascript"><!-- google_ad_client = "pub-4982534545163970"; /* 468x60, създаден 09-3-24 */ google_ad_slot = "7339517476"; google_ad_width = 468; google_ad_height = 60; //--> </script> <script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> </script> ето това нещо... къде мога да го сложа че да стане банер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 17, 2009 Report Share Публикувано Април 17, 2009 Привет, Трябва да поставиш този код в страницата си, на мястото, където желаеш да се появи банера. Реално в самия код се описват параметрите и пътя до този банер. Можеш да форматираш кода като напримерно го поставиш в таблица и в дадена клетка за по-лесно разполагане на страницата ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mravchomravchev Публикувано Април 29, 2009 Report Share Публикувано Април 29, 2009 Привет, Трябва да поставиш този код в страницата си, на мястото, където желаеш да се появи банера. Реално в самия код се описват параметрите и пътя до този банер. Можеш да форматираш кода като напримерно го поставиш в таблица и в дадена клетка за по-лесно разполагане на страницата ти. здравейтемного се радвам че попаднах на този форум. От доста време се питам как става разполагането на банери на избрано от мен място, защото когато напиша кода в html кода на сайта, банера излиза на някакво много гадно място, не там където искам аз. Ако някой може да ми обясни как става това поставяне в таблица или клетка незнам точно.. ще съм много благодарен!! здравейтемного се радвам че попаднах на този форум. От доста време се питам как става разполагането на банери на избрано от мен място, защото когато напиша кода в html кода на сайта, банера излиза на някакво много гадно място, не там където искам аз. Ако някой може да ми обясни как става това поставяне в таблица или клетка незнам точно.. ще съм много благодарен!!Мисля че успях да си отговоря на въпроса, вмъкнах кода директно в web page maker-а и така стана работата )))) извинете за безпокойството Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост