Jump to content

Въпрос за поставяне на код за банер

Препоръчан пост

hi! има един сайт google.com/adsense където правиш едни реклами... и все още не ми е ясно всичко... но все пак ми излезе

<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-4982534545163970";
/* 468x60, създаден 09-3-24 */
google_ad_slot = "7339517476";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>

ето това нещо... къде мога да го сложа че да стане банер?

Сподели другаде

• 4 weeks later...

Привет,

Трябва да поставиш този код в страницата си, на мястото, където желаеш да се появи банера. Реално в самия код се описват параметрите и пътя до този банер. Можеш да форматираш кода като напримерно го поставиш в таблица и в дадена клетка за по-лесно разполагане на страницата ти.

Сподели другаде

• 2 weeks later...
Привет,

Трябва да поставиш този код в страницата си, на мястото, където желаеш да се появи банера. Реално в самия код се описват параметрите и пътя до този банер. Можеш да форматираш кода като напримерно го поставиш в таблица и в дадена клетка за по-лесно разполагане на страницата ти.

здравейте

много се радвам че попаднах на този форум. От доста време се питам как става разполагането на банери на избрано от мен място, защото когато напиша кода в html кода на сайта, банера излиза на някакво много гадно място, не там където искам аз. Ако някой може да ми обясни как става това поставяне в таблица или клетка незнам точно.. ще съм много благодарен!!

здравейте

много се радвам че попаднах на този форум. От доста време се питам как става разполагането на банери на избрано от мен място, защото когато напиша кода в html кода на сайта, банера излиза на някакво много гадно място, не там където искам аз. Ако някой може да ми обясни как става това поставяне в таблица или клетка незнам точно.. ще съм много благодарен!!

Мисля че успях да си отговоря на въпроса, вмъкнах кода директно в web page maker-а и така стана работата :))))) извинете за безпокойството :giggle:

Сподели другаде