kumbaq Публикувано Март 23, 2009 Report Share Публикувано Март 23, 2009 Партишънит е под НТФС, видим е в Уиндоус, мога да слагам и махам файлове от и на него.Но като поисках да го ресайзна с Хирен, в Акронис ми показва грешка: file system error: file record corrupted, както и показва, че няма свободно място на него.Как мога да поправя тази грешка, без да губя информацията на диска?Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Март 23, 2009 Report Share Публикувано Март 23, 2009 Лично на мен не ми стана ясно какво си направил, или искаш да направиш и кога ти дава въпросната грешка.? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kumbaq Публикувано Март 24, 2009 Author Report Share Публикувано Март 24, 2009 Идеи, предложения ...Аз по принцип знам начин, но не разполагам с минимум 60 ГБ хард за бекъп. За сега Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 24, 2009 Report Share Публикувано Март 24, 2009 А опитвал ли си да оразмериш под Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Март 24, 2009 Report Share Публикувано Март 24, 2009 Лично на мен не ми стана ясно какво си направил, или искаш да направиш и кога ти дава въпросната грешка.? И на мен не ми е достатъчно ясно какво и как си правил. Ако искаш да ти се помогне първо прочети правилата на форума, дай повече информация за проблема си, повече подробности. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Март 24, 2009 Report Share Публикувано Март 24, 2009 Що като за начало не пуснеш проверка за грешки на въпросния диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kumbaq Публикувано Март 25, 2009 Author Report Share Публикувано Март 25, 2009 на тези, които не им е ясно - съжалявам...на тези, които са ми отговорили по същество, респективно им е ясно какво питам:Serj, прверих го за грешки - няма.Night_Raven, с коя програма да пробвам да го ресайзна под Уиндос?Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Март 25, 2009 Report Share Публикувано Март 25, 2009 Дай информация, колко е свободното място и респективно, колко е заетото място на диска.На колко партитиции искаш да го разделиш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 25, 2009 Report Share Публикувано Март 25, 2009 Маркирай всички папки и файлове от съответния дял и покажи screenshot от този диалог:http://img15.picoodle.com/img/img15/3/3/25/panevdd/f_dskm_476c77d.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 25, 2009 Report Share Публикувано Март 25, 2009 Night_Raven, с коя програма да пробвам да го ресайзна под Уиндос?Partition Magic или Acronis Disk Director. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 25, 2009 Report Share Публикувано Март 25, 2009 Да не би да имаш проблем с MFT-таблицата?Иначе според това, което си написал в първия пост, този проблем се оправя(или би трябвало да се оправи) със скандиск-а, а понякога и със дефрагментиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост