logocska Публикувано Март 22, 2009 Report Share Публикувано Март 22, 2009 Имам програмата BitMeter за отчитане на интернет трафика, проблема е в това че като си спра интернета и после спра компютъра от Sleep и след това като включа компютъра и BitMeter ми отчита че съм направил трафик, при условие че съм спрял интернета и компютъра то тогава как е възможно да съм направил трафик. Проблема се получава само при спиране на компютъра от Sleep, при Рестарт или Shut Down го няма този проблем. Може ли да се оправи този проблем в програмата, трябва ли нещо да се пипне по настройките че да спре да ми отчита трафик в горепосочения случай. Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
logocska Публикувано Март 22, 2009 Author Report Share Публикувано Март 22, 2009 Реших си проблема, смених BitMeter2 с друга програма и всичко вече е ОК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 22, 2009 Report Share Публикувано Март 22, 2009 Не е тайна другата програма, нали ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
logocska Публикувано Март 23, 2009 Author Report Share Публикувано Март 23, 2009 Не е тайна другата програма, нали ? Сега ползвам DU Meter - платена е, има 30 дни пробен период. После ще търся някоя безплатна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 23, 2009 Report Share Публикувано Март 23, 2009 Разгледай NetMeter - около 600kB, безплатна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 23, 2009 Report Share Публикувано Март 23, 2009 NetMeter наистина е добра програмка!!!Ето и един БГ. сайт само за измерване на скороста на нета CISBG-Bandwidth Meter - За тези които не искат да ползват програми за измерване на скороста на нета!!!Разликата е че програмката може да показва постоянно ,а в сайта трябва да влезеш за да измериш скороста!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост