ivan_manolkov Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Здравейте купих си Sony Vaio VGN-FW21E със Windows Vista Home Premium и имам следния досаден проблем.Когато влизам в някой сайтове в които се ползва и видео и камера и в 100% от случайте неюо се бъгваАко влизам с Мозила направо ми се затваря и ме пита да я ресатр или да я затворя ако влизам сус IE направо ми го затваря ако влезна със Оpera ми изписва следното нещо The Shockwave Flash plug-in failed и не се затваря и си я ползвам но до момента в който пусна камерататогава се получава следното нито камерата предава светва лампичката че работи но не предава нищо но освен това и Opera-та забива помагайте моля пробвах няколко номера но нищо не стана махнах всички Flash и Shockwave инсталаций рестартирах и отново ги инсталирах но нищо не става надявам се някой да помогне защотото е доста досаден този проблем замислях се да сложа ХР обаче не намирам драйвери благодаря предварително за отделеното време П.С. Само да добавч че пробвах и следното след като махнах всички Flash players рестартирах и пробвах да влезна така и Мозила ми поиска Flash Player 9 и след като гоинсталирах отново се появи същия прблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Март 21, 2009 Report Share Публикувано Март 21, 2009 Тези проблеми от кога ги имаш? още като го купи ли или се появиха в последствие?И друго- сигурен ли си че е инсталиран правилно видео драйвера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan_manolkov Публикувано Март 21, 2009 Author Report Share Публикувано Март 21, 2009 Тези проблеми от кога ги имаш? още като го купи ли или се появиха в последствие?И друго- сигурен ли си че е инсталиран правилно видео драйвера Проблемите ги имам още откакто го взех. За драйвера мога да кажа че като го пуснах лаптоп-а , Vista си довърши инсталацията и дотам. Не съм реинсталл драйвери , даже нямам и диск с тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 21, 2009 Report Share Публикувано Март 21, 2009 Опитай да инсталираш Adobe Flash Player 10 и виж дали ще има някакво подобрение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan_manolkov Публикувано Март 21, 2009 Author Report Share Публикувано Март 21, 2009 Пробвал съм какво ли не единственото което не съм направил е да реинсталл Vista-та но в момента имам адски много работа и нямам време Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psyfactor Публикувано Май 9, 2009 Report Share Публикувано Май 9, 2009 Пробвал съм какво ли не единственото което не съм направил е да реинсталл Vista-та но в момента имам адски много работа и нямам времеЗдравей.Пробвай [това]На мен ми помогна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост