stella_01 Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Отварям си Скайпа и виждам в списъка си с потребители абонат, който не съм добавяла. Та някой може ли да ми обясни как се е намърдал там, след като не ми е пращал заявка за добавяне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Да не е някой, който си е сменил прякора и да си мислиш, че не го познаваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stella_01 Публикувано Март 20, 2009 Author Report Share Публикувано Март 20, 2009 Отварям си Скайпа и виждам в списъка си с потребители абонат, който не съм добавяла. Та някой може ли да ми обясни как се е намърдал там, след като не ми е пращал заявка за добавяне. Мина ми през ума и това, но всички стари абонати са си в списъка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Не мисля, че има начин някой да се намести в списъка без твое разрешение. Продължавам да мисля, че си забравила, че си го добавила, или че е някой от старите, за които не се сещаш, и го мислиш за нов. Просто аз не се сещам за друг възможен вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stella_01 Публикувано Март 20, 2009 Author Report Share Публикувано Март 20, 2009 Не мисля, че има начин някой да се намести в списъка без твое разрешение. Продължавам да мисля, че си забравила, че си го добавила, или че е някой от старите, за които не се сещаш, и го мислиш за нов. Просто аз не се сещам за друг възможен вариант. Не, не съм го добавяла. Този ник съм го запомнила защото ми беше пратил странно съобщение в ICQ без и там да е добавян. А в Скайп се появи преди малко като off line. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Не може да ти се появи в скайп, без ти лично да си го приела. Е, може някой, който ти знае паролата да го е добавил и после ти като си влезеш в профила да го видиш, че е там. Друг начин няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stella_01 Публикувано Март 20, 2009 Author Report Share Публикувано Март 20, 2009 Не може да ти се появи в скайп, без ти лично да си го приела. Е, може някой, който ти знае паролата да го е добавил и после ти като си влезеш в профила да го видиш, че е там. Друг начин няма. Паролата ми уж само аз си я знам, ама знам ли и аз щом така се е получило :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Ами много просто. Смени си я, така ще е по-сигурно, че няма да има подобни неща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост