ex__ Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Имам лактоп acer Extensa 5220,което е с вградено блуто...Проблема ми е следния...инсталирвам дралвъри от сайта на acer инсталирвам си и програмка за блутото и ми се появява в долния ъгъл иконка на блутото,когато се опитам да го стартирам ми изписва следното КЛИККъкъв е проблема,защо нестава някви предложения.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Имам лактоп acer Extensa 5220,което е с вградено блуто...Проблема ми е следния...инсталирвам дралвъри от сайта на acer инсталирвам си и програмка за блутото и ми се появява в долния ъгъл иконка на блутото,когато се опитам да го стартирам ми изписва следното КЛИККъкъв е проблема,защо нестава някви предложения.... Щом имаш вградено Блутуут би трябвало да си е комплект с драивърите.При мен е така.Провери за бутонче за включване на устроиството. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ex__ Публикувано Март 20, 2009 Author Report Share Публикувано Март 20, 2009 Щом имаш вградено Блутуут би трябвало да си е комплект с драивърите.При мен е така.Провери за бутонче за включване на устроиството. Нямам диск с драйвъри със лактопа и копчето когато го натисна лампичката несвети .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Март 21, 2009 Report Share Публикувано Март 21, 2009 Може би това ще ти помогне. Също можеш да погледнеш и тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ex__ Публикувано Април 29, 2009 Author Report Share Публикувано Април 29, 2009 Може би това ще ти помогне. Също можеш да погледнеш и тук. Бях се отказал да се занимавам но ми трябва блутото,пробвах но нищо нестава то неиска да свети копчето.Може да забравили да сложът блутото как да разбера дали има блуто да неса бутнали само копчето,ейтака да мине номера че има... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Април 29, 2009 Report Share Публикувано Април 29, 2009 Ами, трябва добре да прегледаш документацията и да видиш дали блутуут не е опционален (което значи, че на някои модели може да го няма), а копчето да е само за безжичната връзка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост