Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,

може би има тема, но не можах да я открия,за което сори!

Инсталирах си програмата версия1.10 но ми излизат други камара работи и когато задам за сваляне на филм и доналд и ъплоуд си стоят на нула и дефакто нищо не сваля! Преди това бях със по стара версия но едва сваляше\ един филм -три дена\! Моля ви дайте малко инфо понеже не мога да сваля един филм да гледам :lookaround: От какво зависи скоростта и как може да се увеличи!? Дайте и някой линк за повече информация.Благодаря предварително!

Сподели другаде

Браузъра Opera си има вграден BitTorrent клиент който по нищо не отстъпва на останалите ,даже има едно предимство - не затрнуднява сърфирането в интернет!!! :computer:

п.с.BitComet ;FlashGet ;uTorrent не са никак лоши ,но след определени версии малко се поразплуха т.е. уплътняват връзката и затрудняват сърфирането - говоря за версиите след BitComet 0.81 ; FlashGet 1.80 ; uTorrent 1.7.7 - особено с тия реклами във версиите на BitComet след посочената 0.81!!! :computer:

Сподели другаде

Здравейте,

може би има тема, но не можах да я открия,за което сори!

Инсталирах си програмата версия1.10 но ми излизат други камара работи и когато задам за сваляне на филм и доналд и ъплоуд си стоят на нула и дефакто нищо не сваля! Преди това бях със по стара версия но едва сваляше\ един филм -три дена\! Моля ви дайте малко инфо понеже не мога да сваля един филм да гледам :lookaround: От какво зависи скоростта и как може да се увеличи!? Дайте и някой линк за повече информация.Благодаря предварително!

Скоростта на сваляне зависи от доста неща, но най-вече от това колко сийдъра и лийчъра има даденият торент и с какви интернет връзки разполагат те и ти. Има и други фактори, но те не са толкова осезаеми.

пробвай с utorrent или с flashget 2.11 да сваляш, ако и това не помага търси проблема в интернета или си преинсталирай уина.

Извинявам се, но това последното беше тъпотия. Да се преинсталира Windows за това?!? Все едно да си купувам нова кола всеки път, когато пепелникът й се запълни.

Браузъра Opera си има вграден BitTorrent клиент който по нищо не отстъпва на останалите ,даже има едно предимство - не затрнуднява сърфирането в интернет!!! :computer:

п.с.BitComet ;FlashGet ;uTorrent не са никак лоши ,но след определени версии малко се поразплуха т.е. уплътняват връзката и затрудняват сърфирането - говоря за версиите след BitComet 0.81 ; FlashGet 1.80 ; uTorrent 1.7.7 - особено с тия реклами във версиите на BitComet след посочената 0.81!!! :computer:

Opera има клиент, който наистина не отстъпва откъм скорост, но откъм конфигурация и гъвкавост определено куца много.

Колкото до останалите, аз проблеми със сърфирането нямам, а ползвам последната версия на uTorrent.

Сподели другаде

... uTorrent не са никак лоши ,но след определени версии малко се поразплуха т.е. уплътняват връзката и затрудняват сърфирането - говоря за версиите след BitComet 0.81 ; FlashGet 1.80 ; uTorrent 1.7.7 - ...
Вярно, че се "разплуват", но като се настроят за това... И от поста ти разбирам, че тези програми имат голям, генерален проблем със задклавиатурното устройство у вас...

Нищо лично, но този пост е мнооооого неверен!

Сподели другаде

:crosseyes1: :'(

Мина ми през ума да пробвам с друга торент програма, но все си мисля да не би да е нещо от настройките на Бит Комета!?

И защо когато го включа ми излиза интернет страница както и някакъв Softuer Update Checker- които ме подканват да свалям разни неща!? :bored: Влязох като администратор и там помъчих да сваля нещо - но донълд и ъплоуд си стоян на нула. Инаме съм със БТК IDSL 12MB и не би трябвало да имам проблем. Чух че Nero7 имало програма за теглене на филми.Това верно ли е ? :help:

Сподели другаде

Не се занимавам с BitComet, защото съм напълно разочарован от пътя, по който програмата пое, но допускам, че може това да са реклами, които да са част от нея, за да носят пари на автора й.

Колкото до Nero 7, не, няма програма за сваляне филми.

Сподели другаде

Вярно, че се "разплуват", но като се настроят за това... И от поста ти разбирам, че тези програми имат голям, генерален проблем със задклавиатурното устройство у вас...

Нищо лично, но този пост е мнооооого неверен!

Радвай се че нямаш такъв интернет доставчик като моя ,защото тогава ще те питам дали ще казваш че са неверни!!!

Колкото до Биткомет - минах на може би последната версия (която успях да намеря) без реклами и за сега нямам проблем (версия 0.81)!!!

А uTorrent дори и да не товари системата уплътнява връзката (пояснявам - връзка без реално IP ,ограничена от доставчика - широколентова) до толкова че е почти невъзможно да се сърфира - без значение с кой браузър до като работи някой торент клиент (пробвано с БТК тези проблеми ги няма)!!!

Така че не бъди толкова сигурен ,че проблема е в задклавиатурното устройство!!! :computer:

п.с.Нищо лично ,но не прибързвай с изводите!!!

Сподели другаде

Ако въпросният БитКомет спре да работи, прочети малко защо може да е така! Ето нещо по въпроса, на български: Как да заобиколим ограничения за Bittorrent протокола...

Напомням, че четенето е функция само на задклавиатурното устройство - затова и го споменах! :P

Сподели другаде

Ако въпросният БитКомет спре да работи, прочети малко защо може да е така! Ето нещо по въпроса, на български: Как да заобиколим ограничения за Bittorrent протокола...

Напомням, че четенето е функция само на задклавиатурното устройство - затова и го споменах! :P

Не е проблема в торент клиентите - явно не си ме разбрал (не съм казвал ,че торент клиента ми е спирал да работи)!!!

Но до като работи някой торент клиент (без значение кой) Download и Upload скоростите си ги има и нямя проблем с работата му (дори и с настройка за ограничаване на Download и Upload) ,НО СЪРФИРАНЕ в нета няма никакво до като не бъде спрян торент клиента (пак подчертавам ,че проблема при БТК го няма дори и без ограничаване на Download и Upload) :computer: !!!

п.с.Както каза и Night_Raven в една друга тема - има такива хора било в сервиз ,било доставчици на интернет... - не се интересуват от качеството на услугите които извършват ,а от количеството пари които ще изцедят от клиентите си!!!

Явно не си обърнал внимание на това:

п.с.Нищо лично ,но не прибързвай с изводите!!!
:computer:
Сподели другаде

Не е проблема в торент клиентите - явно не си ме разбрал (не съм казвал ,че торент клиента ми е спирал да работи)!!!

Но до като работи някой торент клиент (без значение кой) Download и Upload скоростите си ги има и нямя проблем с работата му (дори и с настройка за ограничаване на Download и Upload) ,НО СЪРФИРАНЕ в нета няма никакво до като не бъде спрян торент клиента (пак подчертавам ,че проблема при БТК го няма дори и без ограничаване на Download и Upload) :computer: !!!

п.с.Както каза и Night_Raven в една друга тема - има такива хора било в сервиз ,било доставчици на интернет... - не се интересуват от качеството на услугите които извършват ,а от количеството пари които ще изцедят от клиентите си!!!

Явно не си обърнал внимание на това::computer:

Приятел, имах същия проблем като тебе скоро въпреки , че съм на Мегалан. Опитвах какво ли не, но не става. След преинсталация всичко е ток и жица...

Предполагам, че нещо се прецаква в мрежовите настройки на уина...

Сподели другаде

Приятел, имах същия проблем като тебе скоро въпреки , че съм на Мегалан. Опитвах какво ли не, но не става. След преинсталация всичко е ток и жица...

Предполагам, че нещо се прецаква в мрежовите настройки на уина...

При теб може би!!!

Но тук в нашия град всички които са към този интернет доставчик са със същия проблем - дори се е случвало

(както вече писах в друга тема) да се отваря само сайта на интернет доставчика ми и само от него да се сваля ,търси с търсачката... ,а останалите сайтове (дори Гугъл) да не се отварят - незнам как го прави но това е факт не само при мен а при всичките му клиенти ,които доста намаляха откакто пуснаха при нас БТК!!!

А и както вече споменах с БТК няма проблема (тествах го у нас ,понеже живеем две семейства на един адрес и проблема го няма!!!) ,но за сега не мога да мина към БТК поради факта че трябва да имам домашен телефон - което никак не ме устройва (6 GSM-a и БТК домашен ще ми дойде в повече),а дори и да включа кабел от модема (на другото семейство) както ми казаха и от БТК да направя ,пак не ме устройва понеже изключват модема когато ги няма или не ползват компютъра!!! :computer:

Сподели другаде

Здравейте :bored:

Деинсталирах Бит Комета\ който на практика спря да свали филми\ но май проблемът не е бил в програмата защото ситуацията е съща и със Юторент. При опита да сваля нещо от Замундата ми изсписва следното съобщение:

C:/Documents and Settings/Guest/Local Settings/ Temporari Internet Files/ Content/.IE5 /U96HOHO1/MC%20-%20Britney%20Lane/1/torent

Application not found :crosseyes1:

Може ли някой да каже за кво става въпрос и кво да направя за да изтегля барем един филм!?

Сподели другаде

Пробвай следното. Първо свали торент файла на твоя компютър и след това го отвори с торент клиента и кажи резултата.

:bgflag:

Свалих вече 4-5 филма, засега свалям само от Арена , но се надявам да няма повече проблеми. Скоростта е добра\15-20 м.за един филм\. Възможно ли е пролема да е бил в защитната стена\тази на Уиндоус\? Понеже я изключих. Програмата е Юторент.

Сподели другаде