aries315 Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 Явно навлизаме обаче в област, която всеки си има предпочитания. Лично за мен чистата инсталация е съпроводена с форматиране на дяла. Напълно съгласен, с горното. Постигнахме целта на разговора. Сега да се възползвам с молба за малко помощ. В офиса имам проблеми с мрежата под 7. Виждам останалите компютри и сървъра но не мога да вляза. Не знам каква друга информация да дам. Поздрави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 12, 2009 Author Report Share Публикувано Май 12, 2009 В една и съща работна група/домейн ли са? Има ли пинг? Пробва ли с изключване на всякакви възможни защитни стени /включително и вградената/ и антивирусни? "File and Printer Sharing for Microsoft Networks" в Network and sharing center включено ли е? (може би са прекръстени в 7 спрямо виста, нямам времето да проверя в момента). Услугата server включена ли е? ПС: Вероятно ще преместим част от мненията в друга тема, защото не се връзват с темата. Да не се чудиш къде са, обикновено нищо не се трие тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aries315 Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 Утре в службата трябва да проверя някои неща, за да отговоря на въпросите, стената е изключена, карам на Threatfire - ще пробвам като го изключа, "File and Printer Sharing for Microsoft Networks" e включено. Под виста автоматично и безпроблемно влизам в мрежата, без нищо да настройвам. Може би проблема е в тези настройки:? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Май 17, 2009 Report Share Публикувано Май 17, 2009 Здравейте. Някой може ли да ми каже как мога да премахна Windows 7 от pc-то. Предполагам му е изтекло времето на ползване и сега като зареди, и иска потреб. парола, не ме приема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 17, 2009 Author Report Share Публикувано Май 17, 2009 Като тръгнеш да инсталираш друг Windows и форматираш дяла, на който се намира 7? При положение, естествено, че на дяла с инсталирания 7 нямаш ценни неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mortadix Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Опитах се да инсталирам Windows 7, но още в началото ме спохожда проблем. Буутвам ДВД-то, Уиндоуса лоудва файловете, starting Windows и от там нататък - нищо. Не ми излиза language to install, просто си стои бекграунда на уиндоус и курсора на мишката. Каква може да е оправията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Опитах се да инсталирам Windows 7, но още в началото ме спохожда проблем. Буутвам ДВД-то, Уиндоуса лоудва файловете, starting Windows и от там нататък - нищо. Не ми излиза language to install, просто си стои бекграунда на уиндоус и курсора на мишката. Каква може да е оправията?Увери ли се, че диска ти е наред? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Тествай същия диск на друг компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Искам да попитам (като изключим какви са ми процесор рам видео карта и др.)Уиндоус 7 по-добър ли е от Уиндоус xp освен като визия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 11, 2009 Report Share Публикувано Юни 11, 2009 Да, Windows 7 е по-добра от Windows XP - по-добра стабилност, по-висока сигурност, по-добра производителност. Стига компютърът, на който ще се работи, да е достатъчно добър, за да се справя добре с Windows 7, тя би била по-добър избор от XP. Т.е. по-старички компютри няма да могат да се справят с Windows 7, но на по-нови, на които 7-цата може да се "развихри", реално ще се държи по-добре. Дори и на този етап е така, а 7-цата още не е финална версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Юни 11, 2009 Report Share Публикувано Юни 11, 2009 И аз чувам страшно добри отзиви за новата Операционна Система Windows 7. Не знам защо, но не съм особен привърженик на бета версиите и мисля да почакам оща малко до излизането на крайната версия, което разбрях че ще стане към края на годината.В момента съм с Виста, но с голямо удоволствие ще пробвам и 7-цата. Още повече че с това страхотно ръководство ще съм подготвена и ще знам как да си я сложа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Юни 13, 2009 Report Share Публикувано Юни 13, 2009 Да, Windows 7 е по-добра от Windows XP - по-добра стабилност, по-висока сигурност, по-добра производителност. Стига компютърът, на който ще се работи, да е достатъчно добър, за да се справя добре с Windows 7, тя би била по-добър избор от XP. Т.е. по-старички компютри няма да могат да се справят с Windows 7, но на по-нови, на които 7-цата може да се "развихри", реално ще се държи по-добре. Дори и на този етап е така, а 7-цата още не е финална версия.А ще тръгне ли на следната конфигурация: [RAM 1GB] [Video Card 512 MB] [Hard disk C: 40 GB] [Hard disk D: 250 GB] [Processor 2.81GHz] ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 13, 2009 Report Share Публикувано Юни 13, 2009 А ще тръгне ли на следната конфигурация: [RAM 1GB] [Video Card 512 MB] [Hard disk C: 40 GB] [Hard disk D: 250 GB] [Processor 2.81GHz] ? Естествено. Само си сложи поне още 1GB RAM, защото по-новите игри ще ти спират на моменти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Юни 13, 2009 Report Share Публикувано Юни 13, 2009 А има ли приложения за xp ,които все още не трагват както на виста Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Искам да попитам има ли някъде където да пише как да запиша уиндоус7 да буутва от двд диск? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост