tbmtbm Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Привет на всички,досега бях с интернет експлорер 7,а сега вече съм и с 8-мата финална версия.Това което ме дразни при нея е,че когато компютъра ми е изключен и го включа,стартивам браузера и не ми влиза в моя акаунт-директно,а трябва да пиша всеки път при първоначалното стартиране име и парола.Това става и при замунда и софтвизиа и др. сайтове.При ИЕ7 този проблем го нямаше.Ровех в настройките и така не можах да го открия откуде идва проблемът.Бисквитките ги чистя единствено със CCleaner,като в опциите й съм задал запазването на тези от замунда,софтвизия и други. Ако някой знае откъде и как мога да си реша този не толкова фатален отколкото дразнещ проблем,моля нека да сподели С Windows XP SP3 съм. Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tbmtbm Публикувано Март 22, 2009 Author Report Share Публикувано Март 22, 2009 айде в хора,никой ли не знае от какво може да е това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 22, 2009 Report Share Публикувано Март 22, 2009 Явно никой. Иначе ти си спами още в темата, може да получиш "наградка". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cvetemoe Публикувано Март 22, 2009 Report Share Публикувано Март 22, 2009 Пробвай това - Влез в Tools > Internet Options > Content > от полето Autocoplete избери Settings > Сложи отметка на User Names and Passwords on forms > OK. Дано проблема да се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tbmtbm Публикувано Март 22, 2009 Author Report Share Публикувано Март 22, 2009 Благодаря,но вече имам отметка там Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cvetemoe Публикувано Март 22, 2009 Report Share Публикувано Март 22, 2009 А колко пространство е определено за кеш памет, да не би да е 0. Ако е 0 направи го както е на снимката. Ако не е това проблема може би някъде в настройките е зададено при излизане от Интернет Експлорер кеш паметта автоматично да се изтрива и може би това е проблема, незнам http://store.picbg.net/pubpic/6E/0C/90bbebcd5d636e0c.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tbmtbm Публикувано Март 22, 2009 Author Report Share Публикувано Март 22, 2009 Disk space to use беше на 374,направих го на 50,долу History ми е на 20,но за жалост не даде резултат.Пред Delete Browsing History on exit нямам отметка.Проблема се появява,когато рестартирам компа,иначе като го пускам и затварям самия ИЕ8,без значение колко пъти-проблем нямам. П.С.: Благодаря ти за отделеното време и внимание Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 23, 2009 Report Share Публикувано Март 23, 2009 Провери тези настройки:http://img03.picoodle.com/img/img03/3/3/23/panevdd/f_ie8m_d457921.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tbmtbm Публикувано Март 23, 2009 Author Report Share Публикувано Март 23, 2009 Лошо и това не е. Reset-нал съм настройките-и пак не се получава.Единственото което съм правил иначе по настройките е,че съм махнал отметката пред Clear Type и съм дал всички страници да ми се отварят в Compatibility View Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост