mathur Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Привет ,преди 4 дни след свършване на работа с компа.го изключих и не е е работил през тези дни.Вчера като пуснах не можах да си изкарам звука през колонките какво ли не опитах не се получава.Давам шорт на системата:http://img27.imageshack.us/img27/5918/kompl.jpg Много ще съм благодарен ако ми помогнете и ми кажете къде да вляза и да си отстраня проблема.Слушалките също не изкарват звук....Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 В звуковите настройки на Windows избрано ли е звуково устройство Realtek от всички падащи менюта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Март 20, 2009 Author Report Share Публикувано Март 20, 2009 Не знам .Как да го разбера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 отвори Start/ Control Panel/ Sound/ audio device го провери. Карам по памет, защото отдавна съм с виста.Има и друго. Най-важното е да си провериш в Device manager дали има въпросителна или удивителна при драйверите и на кои устройства. Ако няма най-добре си провери кабелите и пробвай с други колонки или слушалки.Път до Device manager Start/ Control Panel/ System/ Device Manager === Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Не знам .Как да го разбера?Start -> Run -> пишеш mmsys.cpl -> OK. В подпрозорци Audio и Voice избери Realtek в първите две падащи менюта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Март 20, 2009 Author Report Share Публикувано Март 20, 2009 И на двете места ми дава това:http://img27.imageshack.us/img27/281/komp2.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Провери ли как са нещата в Device Manager? Ако там привидно всичко е наред може да пробваш да изтриеш в звукови устройства и наново да инсталираш realthek Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Сигурен ли си, че колоните работят, тествани ли са?Провери дали не е намален звука от звуковите настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Март 20, 2009 Author Report Share Публикувано Март 20, 2009 Благодаря на всички за помоща,проблема се оказа банален - не знам как са ми изчезнали звуковите драйвери....Инсталирах нови и всичко е ОК.Съжалявам ,ако съм ви загубил много време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Ако нямаше драйвер, надали щеше да се засича звукова карта в звуковия панел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Март 20, 2009 Author Report Share Публикувано Март 20, 2009 Незнам ,но след като инсталирах нови драйвери всичко се оправи...нямам идея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Както каза Night_Raven Ако нямаше драйвер, надали щеше да се засича звукова карта в звуковия панел. Просто си инсталирал новите драйвери върху старите! Обаче в случая не става ясно какво е повредило старите драйвери за да се изгуби звука - а както си споменал в началото преди въпросните 4-дни си е имало звук! Така че няма да е лошо да направиш едно сканиране на системата за вредители!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Март 20, 2009 Author Report Share Публикувано Март 20, 2009 Сканирах я с Spyboot,SuperAntiSpyware,Malwarebytes - и нищо не откриха.Благодаря все пак... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Благодаря на всички за помоща,проблема се оказа банален - не знам как са ми изчезнали звуковите драйвери....Инсталирах нови и всичко е ОК.Съжалявам ,ако съм ви загубил много време.радвам се ако съм бил от полза... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост