МакЛамер Публикувано Март 19, 2009 Report Share Публикувано Март 19, 2009 Проблема е че когато се опитвам да гледам флаш клипове от браузер Опера Тор браузера ми показва надпис, че няма инсталиран флаш плеър въпреки че вече имам инсталиран и с други браузъри работи.Използвам портъбъл версията на опера тор - 3,3 и това е на система с XP Има ли някаква настройка с която да накарам операта да използа флаш плеъра и как да го оправя това ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 19, 2009 Report Share Публикувано Март 19, 2009 При мен тръгна само с флаш плеъра за мозила.Макар че по принцип като отвориш сайт с флаш анимация през опера си иска инсталиране на приставката ,но и при мен като го правех през опера не се получи до като не инсталирах този за мозила (понеже имам и нея и ми трябваше и за нея флаш плеъра) само тогава почнаха да работят флаш анимациите в опера!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2009 Report Share Публикувано Март 20, 2009 Флаш плеърът не е само за Firefox, а е и за Opera. Т.е. не е за Firefox, който случайно да става и за Opera, а е проектиран за двата браузъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост