ivovtr Публикувано Март 19, 2009 Report Share Публикувано Март 19, 2009 Скъпи хора убих се от ровене, бихте ли ми казали в Mozilla firefox паролите в кои файл и къде се записват в WIN.. аз съм с XP/... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 19, 2009 Report Share Публикувано Март 19, 2009 Хм, толкова лесно ли мислиш, че можеш да вземе някаква парола ?Запазените пароли можеш да видиш от самите опции. Tools -> Options... -> Security -> Saved Passwords... -> и там виждаш в кой сайт, кое име и парола са запазени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivovtr Публикувано Март 19, 2009 Author Report Share Публикувано Март 19, 2009 ДА това го знам че е там...аз не ми трябват паролите и неискам да злоупотребявам. аз сам си на личния комп. просто файла търся Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Март 19, 2009 Report Share Публикувано Март 19, 2009 X:\Documents and Settings\USER\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\********.defaultФайлове signons2.txt и signons3.txt. Естествено са в криптиран вид и нищо няма да разбереш.Ако случайно целта е да ги прехвърлиш на друг компютър или да преинсталираш браузера, използувай MozBackup. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivovtr Публикувано Март 20, 2009 Author Report Share Публикувано Март 20, 2009 да искам да преинсталирам. много благодаря. намерих го най-после... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост