maerto Публикувано Март 18, 2009 Report Share Публикувано Март 18, 2009 Привет.Търся спешно драивери за Neo Webcam nwc-1001.В Гугъл намирам само скенери за драивери.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 18, 2009 Report Share Публикувано Март 18, 2009 Дискче с драйвер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Март 18, 2009 Author Report Share Публикувано Март 18, 2009 Дискче с драйвер?Имаше дискче...лошото е че е пукнат.даже не ми разпознава че има диск в устроиството Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 18, 2009 Report Share Публикувано Март 18, 2009 Така става, когато се купува боклучава стока. Спестените левчета излизат през носа. Българинът обаче никога не си взема поука. 1) стартирай Device Manager (Start -> Run -> пишеш devmgmt.msc -> OK);2) кликни два пъти върху камерата и после на подстраница Details;3) препиши информацията в долното поле. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Март 18, 2009 Author Report Share Публикувано Март 18, 2009 Така става, когато се купува боклучава стока. Спестените левчета излизат през носа. Българинът обаче никога не си взема поука. 1) стартирай Device Manager (Start -> Run -> пишеш devmgmt.msc -> OK);2) кликни два пъти върху камерата и после на подстраница Details;3) препиши информацията в долното поле. Може да е така ,но вината за дефекта е изцяло моя .USB\VID_0AC8&PID_307B\5&3AC0E39C&0&2 това ми показва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Март 19, 2009 Author Report Share Публикувано Март 19, 2009 Може да е така ,но вината за дефекта е изцяло моя .USB\VID_0AC8&PID_307B\5&3AC0E39C&0&2 това ми показва.Реших си вече проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост