meniak Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 Здравейте, Здобих се с Лаптоп Toshiba Satellite A300D. Започнах да инсталирам Win XP SP2 но ми се заявява че нямам Hard Disk.Намериса ми на Raid Driver. Влизам в сайта и намирам драйверите за модела но там Raid Driver няма или поне не намирам.Не сам много запознат с тези Raid екстри затова се обръщам към вас.Та въпроса ми е от каде да намера тоя драивер, драйвер ли е въобще и може ли да се включва и изключва Райда.Мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 Често срещани проблеми и задавани въпроси за операционни системи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Март 17, 2009 Author Report Share Публикувано Март 17, 2009 Често срещани проблеми и задавани въпроси за операционни системи Мерси много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост