Armageddon8 Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 Папката се намира в вял c където е ОС. ОС е Windows Vista. По интернет прочетох, че е от инсталацията на Office пакета и че може да се изтрие, но не съм особено сигурен за това. Въпросът е че ми трябва място на устройство C. Въпросната папка гълта цяли 520 МБ. Давам и screenshot. Въпросът е може ли да я изтрия и да спя спокойно или не? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 От шота ми се струва, че се вижда размерът на папка Windows, а не на MSO Cache. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Март 17, 2009 Author Report Share Публикувано Март 17, 2009 На мене ми се струва пък, че се прав затова..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 Ако толкова спешно ти трябва място, можеш да изтриеш папката. Това обаче не обяснява защо си инсталирал Vista на толкова малък дял. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Март 17, 2009 Author Report Share Публикувано Март 17, 2009 Офф... то дяла е 20 ГБ. Не предполагах, че Вистата е толкова гладна...Като цало ако някой реши да инсталира и игри на устройство Ц нещо като fifa manage 08 и по новите/чиито размер също е голям като се замисля/ работата отива даси делнеш направо едно 50ГБ и нататъка,,,съдба... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 То затова има и "системни изисквания", които могат да се проверят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост