karretto Публикувано Март 16, 2009 Report Share Публикувано Март 16, 2009 Здравейте:Днес сканирах със Malwarebytes' Anti-Malware и ми откри това- mbam_log_2009_03_16__19_25_33_.txtпонеже не съм работил със програмата и незнам дали трябва да ги трия.Иначе съм със windows xp sp3 антивирусната ми е avg 8 и ползвам Spybod Search &Destroy,но при последното сканиране не откриха нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
damto Публикувано Март 16, 2009 Report Share Публикувано Март 16, 2009 Здравейте:Днес сканирах със Malwarebytes' Anti-Malware и ми откри това- mbam_log_2009_03_16__19_25_33_.txtпонеже не съм работил със програмата и незнам дали трябва да ги трия.Иначе съм със windows xp sp3 антивирусната ми е avg 8 и ползвам Spybod Search &Destroy,но при последното сканиране не откриха нищо. Според мене най добре деинсталирай играта и после сканирай отново с MBAM и ако намери остатъци ги триеш наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 16, 2009 Author Report Share Публикувано Март 16, 2009 Според мене най добре деинсталирай играта и после сканирай отново с MBAM и ако намери остатъци ги триеш наред.За,коя игра става дума? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
damto Публикувано Март 16, 2009 Report Share Публикувано Март 16, 2009 За,коя игра става дума? http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-1996256.php Виж тука какво пише и снимка на това което се зарежда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 16, 2009 Author Report Share Публикувано Март 16, 2009 http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-1996256.php Виж тука какво пише и снимка на това което се зареждаДа си кажа честно не съм на ''ти" със английския,но доколкото виждам трябва да махна игрите от pop cap games между другото преди време avg ми беше намерила нещо във някоя игра от тези и тогава я махнах само нея.Извинявам се за некомпетентността ми,но ако може малко обяснение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
damto Публикувано Март 16, 2009 Report Share Публикувано Март 16, 2009 Да си кажа честно не съм на ''ти" със английския,но доколкото виждам трябва да махна игрите от pop cap games между другото преди време avg ми беше намерила нещо във някоя игра от тези и тогава я махнах само нея.Извинявам се за некомпетентността ми,но ако може малко обяснение? http://translate.google.com/translate?prev...history_state0= Така можеш да прочетеш нали? Виж ...доколкото разбрах вече си дялнал заразите така,че това е само инфо за в бъдеще Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 17, 2009 Author Report Share Публикувано Март 17, 2009 http://translate.google.com/translate?prev...history_state0= Така можеш да прочетеш нали? Виж ...доколкото разбрах вече си дялнал заразите така,че това е само инфо за в бъдеще Интересно,че spybot 1.6 от доста време не намира нищо от като сложих avg 8.0,да не би да ди пречат двете програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 Не би трябвало да си пречат. И все пак не се учудвам, че Spybot не намира нищо. От доста време програмата е догонваща. То всъщност всички програми, които разчитат на дефиниции са догонващи малко или много, но Spybot поизостана, а това е жалко, защото има продуктът има някои характерни особености и възможности, които наистина ми допадат са реализирани добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 17, 2009 Author Report Share Публикувано Март 17, 2009 Не би трябвало да си пречат. И все пак не се учудвам, че Spybot не намира нищо. От доста време програмата е догонваща. То всъщност всички програми, които разчитат на дефиниции са догонващи малко или много, но Spybot поизостана, а това е жалко, защото има продуктът има някои характерни особености и възможности, които наистина ми допадат са реализирани добре.Тя така и така не ми върши дали да не я деинсталирам и нужно ли е да сканирам със някоя друга програма за остатъци? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 SUPERAntiSpyware Free е също добра програма за ръчно сканиране за гадинки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 17, 2009 Author Report Share Публикувано Март 17, 2009 SUPERAntiSpyware Free е също добра програма за ръчно сканиране за гадинки.Ok благодаря сега ще пробвам със нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cvetemoe Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 Защо SUPERAntiSpyware Free все още няма български превод, нали Night Raven беше изпратил на производитнеля на програмата бг превод Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 Преводът е изпратен още ноември миналата година, но още не е вграден. Подпитал съм защо се бавят, но няма отговор. Започвам да си мисля, че няма да доживея да видя превода вграден в програмата. В краен случай ще го пуснем за самостоятелно сваляне, докато от авторите не се наканят да го вградят (ако въобще някога стане). Колкото програмата е добра, толкова поддръжката е апатична и на практика липсваща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 Иначе пък бълват постоянно нови версии. А може пък и това да е причината да се бавят с превода... Програмата наистина не е лоша. Аз също често я ползвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 29, 2009 Author Report Share Публикувано Март 29, 2009 Здравейте:Имам следния въпрос,инсталирах на един компютър програмата Malwarebytes' Anti-Malware и след сканиране намери 1 trojan,който беше във system32 и други гадинки след като ги махнах се рестартира и после nod32 ,която си беше инсталирана изведе съобщение за вирус и долу във таск бара се появи съобщението,че няма антивирусна програма обнових дефинициите на nod32,но съобщението си остана.После деинсталирах nod32 и инсталирах avg 8.0 обнови се,но пак си остана съобщението,че няма анти вирус,някои ако има някаква идея може да сподели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост