iv68ch Публикувано Март 16, 2009 Report Share Публикувано Март 16, 2009 Не работи touch pad-а.Какво може да се направи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 16, 2009 Report Share Публикувано Март 16, 2009 Може да се купи нов лаптоп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 16, 2009 Report Share Публикувано Март 16, 2009 Като алтернатива на купуването на нов лаптоп може и да дадеш някаква допълнително информация. Намираме се в икономически криза, затова е нерентабилно вложение покупката на боб с цел гадаене... ПС: Модел на лаптопа, операционна система е добро начало Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
man_tgx Публикувано Април 15, 2009 Report Share Публикувано Април 15, 2009 и аз имаь такъв проблем,но отдавна,влез в контролен панел и търси опция за тауч пада .за да те успокоя тои не че не работи,просто е ЗАБРАНЕН! Разреши го по някакъв начин не мога да ти помогна повече Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Странно и аз имам проблем с Touch Pad-а. :( Рестартирах го и пак си остава...Моя не че не работи, напротив работи си само че не работи скролерчето което е на него. Като скролирам нагоре-надолу ми дава че съм го избрала ама Уви нито нагоре върви, нито на долу.Възможно ли е нещо да е забранено в настройките ли, не знам... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Аз май избързах с уплакването.Преди малко НОД-а ми пропищя за някакви гадиники. Естествено не обичам да ми пищи с тия червеничките съобщения и го пуснах веднагически да сканира. И... какво да ви кажа - 152 вируса ми намери. Естествено ги изчистих, ама сега пак нещо не иска да работи. Идея си нямам какво може да се е загнездило и какво да ми е причинило. За сега само забелязвам това с Touch Pad-a.И все пак ще се радвам някой ако може да помогне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 С други програми сканирала ли си за гадинки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Ами... не, не съм. Кои трябва да са другите програмки и какво нередно трябва да търся с тях??Ще ми покаже ли всичко възможно нередно с тях??Touch Pad-a се оправи. Лаптопа ми е HP и има някакъв център - HP Health Check. Пуснах го и с него го оправих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Добре е да сканираш системата със SUPERAntiSpyware Free и Malwarebytes' Anti-Malware като преди това, разбира се им обновиш дефинициите. И двете приложения имат превод на български език, така че не мисля, че ще се затрудниш при работата с тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Аз съм с Acer Aspire 5610 - при мене скролирането не работи, ако не съм инсталирал допълнителния драйвер на прозводиателя на тъч пада. Не работи също и ако съм забранил стартирането на същия/драйвер/ с операционната система. Също може тъч пада да е изключен. При мен се включва/изключва с клавишна комбинация Fn + F6. На различните модели и марки може комбинацият да е различна, но по принцип винаги/или почти/ има такава която да включва и изключва пада. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Изтеглих програмките и скенирах.Резултатите бяха следните:Със SUPERAntiSpyware: Имаше 4 проблема, които отстраних.С Malwarebytes Anti-Malware резултата след доста дълго сканиране беше следния: mbam_log_2009_04_19__21_31_36_.txtЩе ги отстраня и тези проблеми.Мога ли да считам че всичко вече е наред??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Отстрани ги. Дали всичко е наред никой не може да каже. Би трябвало да е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост