Jump to content

touch pad-а не работи

iv68ch

Препоръчан пост

Като алтернатива на купуването на нов лаптоп може и да дадеш някаква допълнително информация. Намираме се в икономически криза, затова е нерентабилно вложение покупката на боб с цел гадаене...

ПС: Модел на лаптопа, операционна система е добро начало

Сподели другаде

• 5 weeks later...

и аз имаь такъв проблем,но отдавна,влез в контролен панел и търси опция за тауч пада .

за да те успокоя тои не че не работи,просто е ЗАБРАНЕН! Разреши го по някакъв начин не мога да ти помогна повече

Сподели другаде

Странно и аз имам проблем с Touch Pad-а. :( Рестартирах го и пак си остава...

Моя не че не работи, напротив работи си само че не работи скролерчето което е на него. Като скролирам нагоре-надолу ми дава че съм го избрала ама Уви нито нагоре върви, нито на долу.

Възможно ли е нещо да е забранено в настройките ли, не знам... :(

Сподели другаде

Аз май избързах с уплакването.

Преди малко НОД-а ми пропищя за някакви гадиники. Естествено не обичам да ми пищи с тия червеничките съобщения и го пуснах веднагически да сканира. И... какво да ви кажа - 152 вируса ми намери. Естествено ги изчистих, ама сега пак нещо не иска да работи. Идея си нямам какво може да се е загнездило и какво да ми е причинило. За сега само забелязвам това с Touch Pad-a.

И все пак ще се радвам някой ако може да помогне :)

Сподели другаде

Ами... не, не съм. Кои трябва да са другите програмки и какво нередно трябва да търся с тях??

Ще ми покаже ли всичко възможно нередно с тях??

Touch Pad-a се оправи. Лаптопа ми е HP и има някакъв център - HP Health Check. Пуснах го и с него го оправих. :)

Сподели другаде

Добре е да сканираш системата със SUPERAntiSpyware Free и Malwarebytes' Anti-Malware като преди това, разбира се им обновиш дефинициите. И двете приложения имат превод на български език, така че не мисля, че ще се затрудниш при работата с тях.
Сподели другаде

Аз съм с Acer Aspire 5610 - при мене скролирането не работи, ако не съм инсталирал допълнителния драйвер на прозводиателя на тъч пада. Не работи също и ако съм забранил стартирането на същия/драйвер/ с операционната система. Също може тъч пада да е изключен. При мен се включва/изключва с клавишна комбинация Fn + F6. На различните модели и марки може комбинацият да е различна, но по принцип винаги/или почти/ има такава която да включва и изключва пада.
Сподели другаде

Изтеглих програмките и скенирах.

Резултатите бяха следните:

Със SUPERAntiSpyware: Имаше 4 проблема, които отстраних.

С Malwarebytes Anti-Malware резултата след доста дълго сканиране беше следния:

mbam_log_2009_04_19__21_31_36_.txt

Ще ги отстраня и тези проблеми.

Мога ли да считам че всичко вече е наред???

Сподели другаде