ЛаниВ Публикувано Март 23, 2009 Report Share Публикувано Март 23, 2009 Гофрети с течен шоколад. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Март 24, 2009 Report Share Публикувано Март 24, 2009 И на мен са ми любими палачинките с чоколад, особено онзи кадето го слагат на казанлъшките понички по панаирите. Е това за мен е най-добрата комбинация. А и намазани с горещо масло. Ммм лиги ми текат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Април 13, 2009 Report Share Публикувано Април 13, 2009 Наистина обичам палачинки с мед и сирене, Боже, слюнките ми потекоха..... Night_Raven, ти направо е утрепа , този тип анкети са вредни за храносмилането... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unr3al Публикувано Април 20, 2009 Report Share Публикувано Април 20, 2009 Палачинки + Течен шоколад = Безценно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Гофрети с течен шоколад! Страхотна вкусотия! Не бих отказала и палачинки с течен шоколад или сладко от ягоди, но определено гофретите с течен шоколад за мен са №1. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gonzo Публикувано Май 11, 2009 Report Share Публикувано Май 11, 2009 Моето скромно мнение е, че няма лоши пълнежи за палачинки, или които и да било тестени вкусотии - всичко опира до сместа за тях. Иначе аз съм прилично, нескромно твърд фен на палачинките с течен шоколад, но си мисля, че никой почитател на сладките пълнежи не трябва да пропуска комбинацията от заквасена сметана и сладко от череши.Колкото до солените пълнежи, това е друга бира......... :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leoric Публикувано Май 29, 2009 Report Share Публикувано Май 29, 2009 Палачинки с шоколад. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 29, 2009 Report Share Публикувано Май 29, 2009 Ммммммммммм, палачинки с мед и сирене. Чудесна вкусова комбинация, гарнирани с мляко с какао. Едно недоизживяно детство за мен И аз гласувах за палачинки с мед и сирене... Особено в Неделя сутрин... МУАМ, ТА МИ ПЛЮЩЯТ УШИТЕ По принцип и от другите неща, посочени в анкетат не бих се отказал, де... Освен може би от пипера, но човек никога не знае Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 29, 2009 Author Report Share Публикувано Май 29, 2009 Освен може би от пипера, но човек никога не знае Е, трябва да има по един весел отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tudzzz Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Палачинки + Течен шоколад = Безценно И аз мисля така Най вече КАТО СА ТОПЛИ ПАЛАЧИНКИТЕ!!!!!!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Гофречинки със течен шоколад Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Ох, това просто не е честно Предлагате "палачинки, катми или гофрети" а вече всичко сте изяли...Къде са ми гофретите с течен шоколад Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Ох, това просто не е честно Предлагате "палачинки, катми или гофрети" а вече всичко сте изяли... Е, така е.... Който си доспива - не си дояжда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост