spartacheto Публикувано Март 12, 2009 Report Share Публикувано Март 12, 2009 Здравейте!Имам инсталирана версия на Windows Vista (32 битова система). На последък не мога да си загася компютъра за дълго време. Когато го изключа седи изключен 5-10 минути и се включва сам, по някога се включва веднага след изключването на системата! Някой може ли да ми помогне относно проблема? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 12, 2009 Report Share Публикувано Март 12, 2009 Почти всички "благодарят предварително". Същите тези почти всички не дават достатъчна информация за проблема си. Интересни съвпадения.Ще кажеш ли каква е хардуерната конфигурация или е тайна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
spartacheto Публикувано Март 12, 2009 Author Report Share Публикувано Март 12, 2009 Аз си разреших проблема. Проблема не е бил в ''хардуерната конфигурация'' а в софтуерната!!!Настройките на (power) бутона са бeли разменени и от там са идвали всичките мизерии. Благодаря ти все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост