Deyan92 Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Когато напиша нещо в текстов документ на кирилица то ми излиза на маймуница. Моля помогнете FlexType 2KWindows XP 2002Service Pack 2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Когато напиша нещо в текстов документ на кирилица то ми излиза на маймуница. Моля помогнете FlexType 2K*Windows XP 2002Service Pack 2 * Това ти е грешката. Виж темата Регионалните и езикови настройки в Windows - как да работим с тях и сайта на Инжинера.Ако много държиш да превключваш клавиатурните подредби с избран от теб клавиш (напр. Ctrl), след като инсталираш фонетичната подредба от темата за регионалните настройки или Bulgarian Phonetic keyboard layout на Владимир, можеш да инсталираш Switch It! и да си я настроиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Март 11, 2009 Author Report Share Публикувано Март 11, 2009 Трябва да изтрия FlexType ли. М/д на мене не ми излизат квадрати ами някакви символи ... И като пиша тук мога на кирилица но в Notepad не става. Във форуми,сайтове,word 2007 ....само в notepad неможе - Notepad & Notepad++ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Това не значи, че не бива да разкараш боклучавата FlexType. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Приготви си инсталационния диск за Windows и действай. На тази страница са публикувани недостатъците на FlexType, а тук има пълен деинсталатор за него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Март 11, 2009 Author Report Share Публикувано Март 11, 2009 Разбрах че трябва да си махна FlexType. Нищо не разбрах от това как да го деисталирам напълно. А кирилицата на Notepad-а как да я оправя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 "Кирилицата на Notepad-a" трябва да си се оправи автоматично с махането на FlexType. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Март 11, 2009 Author Report Share Публикувано Март 11, 2009 Деинсталирах го с CCleaner ама нищо не разбрах от ръководството за пълното дейсталиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Т.е. НИЩО не си направил. Опитай с това. Понеже знам, че ще те домързи да прочетеш в темата или в инструмента, ще го кажа тук: приготви си инсталационния диск на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Изтегляш деинсталатора и го разархивираш.Получаваш две папки: DATECS2K.Remove и Remove_BulLet.NT4.Отваряш папката DATECS2K.Remove, щракваш с десен бутон на мишката върху файла Varija2K.inf и избираш командата Install.Деинсталаторът ще свърши останалото - ще премахне остатъците от FlexType и ще ти поиска инсталационният диск, за да инсталира оригиналните файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост