hrisi80 Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 здравейте, имам няколко емейл адреса и ми е много неприятно когато трябва да вляза във всичките по ред за да си проверя пощата, затова много ще се радвам някой да ми каже някоя програма, която да ме известява когато получа писмо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Здравей, hrisi80Не си написал къде са регистрирани email адресите ти! Ако всичките ти e-mail адреси са ти в gmail, има решение на проблема.Ако има подръжка на POP3(примерно abv.bg имат POP3, но е платен), можеш да разгледаш някой пощенски клиент от рода на Thunderbird Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrisi80 Публикувано Март 11, 2009 Author Report Share Публикувано Март 11, 2009 имам три в abv.bg,един в mbox.contact.bg,и един в mail.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Ако браузъра ти е |Опера, има вградена поща, която ми е много удобна. Но както вече казаха, abv-то е платено, mail.bg е безплатно, за БТК-то не знам. Направи си в gmail.com-много по-добра е , защото можеш и да пращаш съобщения директно от Операта(при положение ,че я използваш) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост