vsvilenova Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Здравейте, Надявам се да не съм объркала мястото където да задам въпроса си. Имам нужда от помощ. Имам проблем с Outlook-а от известно време. Мога да изпращам e-mail-ли, но не получавам такива. Свързах се с хората, които ми поддържат сайта и те ми изпратиха отново настройките, за да проверя дали всичко е както трябва/ макар, че не съм пипала по настройките и акаунтите/. Всичко си е както трябва да бъде. Казаха ми да създам нов акаунт и да пробвам с него - нищо не се получи, изпращам, но не получавам. След това ме посъветваха да деинсталирам този Outlook и да инсталирам нов. Така и направих, но проблема си остана същия. Междувременно ми изпратиха web достъп до e-maila ми там всичко си е наред. Но аз бих искала да си работя с Outlooka. Моля, ако някой се сеща къде може да е проблема да ми пише.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Ясно е, че проблемът е в настройките на Outlook.Пробвай с настройките, дадени от доставчика ти, да настроиш Portable Thunderbird (не иска инсталация, тръгва от папка, CD, флашка) и провери неговата коректност.Ако получиш входяща поща - проблемът е в настройките на Outlook. Aко не получиш, то вариантите са няколко: има проблем с доставчика; не си настроила правилно Portable Thunderbird; нещо блокира POP3 протокола. Напиши какво смяташ и/или какво си направила, за да можем (поне аз, де!) да ти помогнем... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrisi80 Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 здравейте, незнам към кого и къде да се обърна, затова ще пиша тук. Може ли някой да ми предложи програма за получаване на емейли, която да ме известява, на десктопа без непрекъснато да се налага да влизам и да проверявам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 В кой домейн е мейла ти? Т.е. това в е-mail адреса ти след @ Всъщност това няма нищо общо с проблема на vsvilenova. Защо не си направиш нова тема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrisi80 Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 защото мислих, че някой набързо между другото може да ми даде съвет, между другото имам няколко емейла в abv, mbox.contact.bg и в mail.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vsvilenova Публикувано Март 11, 2009 Author Report Share Публикувано Март 11, 2009 Ясно е, че проблемът е в настройките на Outlook.Пробвай с настройките, дадени от доставчика ти, да настроиш Portable Thunderbird (не иска инсталация, тръгва от папка, CD, флашка) и провери неговата коректност.Ако получиш входяща поща - проблемът е в настройките на Outlook. Aко не получиш, то вариантите са няколко: има проблем с доставчика; не си настроила правилно Portable Thunderbird; нещо блокира POP3 протокола. Напиши какво смяташ и/или какво си направила, за да можем (поне аз, де!) да ти помогнем... Здравейте Skywalker, Благодаря за бързата реакция!Инсталирах Thunderbird, но нещо с настройката не се справих както трябва. По принцип не разбрах точно къде да вкарам данните за User name a и не ми приема паролата, която е за пощата ми. Но като спомена за блокировка на POP3, мисля, че се сещам къде е проблема, само, че не знам как да го оправя. Преди време / точно когато се появиха и проблемите ми с получаването на пощата, поне така мисля/ сложих парола на лаптопа заради сина ми. Имам Toshiba Satellite A200-1M4. Направих го/когато включвам лаптопа първо се появява оттдолу Set up - press F5/ оттам. Мислите ли, че може да е оттам проблема?Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Март 16, 2009 Report Share Публикувано Март 16, 2009 Ръководство за настройване на Thunderbird има тук: Thunderbird-HOWTO.Интересуват те илюстрации от 7 до 14. По тях настрой портейбъл версията си с данните на доставчика ти. ИЗпрати си поща отнякъде с получател така въведения адрес. След това пробвай да получиш тази тестова поща... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vsvilenova Публикувано Март 23, 2009 Author Report Share Публикувано Март 23, 2009 Ръководство за настройване на cd \Windows\ie7\Spuninstbatch Spuninst.txt има тук: Thunderbird-HOWTO.Интересуват те илюстрации от 7 до 14. По тях настрой портейбъл версията си с данните на доставчика ти. ИЗпрати си поща отнякъде с получател така въведения адрес. След това пробвай да получиш тази тестова поща... Здравейте, Направих всичко както е описано, вкарах всички данни дадени ми от доставчика ми, но проблема си остана- пращам, но не получавам e-maili.Ако има нещо друго, което да опитам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Март 23, 2009 Report Share Публикувано Март 23, 2009 Мисля , че докато не постнеш няколко скрийна , няма да може никой да ти помогне.Все пак не може да гадаем какво точно си направила. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vsvilenova Публикувано Март 23, 2009 Author Report Share Публикувано Март 23, 2009 Мисля , че докато не постнеш няколко скрийна , няма да може никой да ти помогне.Все пак не може да гадаем какво точно си направила. Искате да постна screenove от настройките на акаунта ми? Може ли да ви ги пратя на лични? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост