Night_Raven Публикувано Март 27, 2009 Report Share Публикувано Март 27, 2009 Т.е. ICQ фигурира в нормалния режим, но липсва в Safe Mode? Няма ли линк за деинсталация в Start менюто? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Т.е. ICQ фигурира в нормалния режим, но липсва в Safe Mode? Няма ли линк за деинсталация в Start менюто?Да работи си нормално и има uninstall във старт менюто,но като го пусна ми показва същата грешка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Имах същото положение със ICQ и решението беше следното:1.В старт меню програми ICQ десен клик изтрий2.C:Program files папка ICQ десен клик Unlocker изтрий3.Application Data папка ICQ десен клик Unlocker изтрий4.Проверих ръчно в регистрите за ключове свързани с ICQ5.Пчистих с CCleaner и рестартирах системата - след което нямаше нищо останало от ICQУспех!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Можеш да опиташ да инсталираш ICQ върху тази версия и ако стане, след това да опиташ отново деинсталация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Можеш да опиташ да инсталираш ICQ върху тази версия и ако стане, след това да опиташ отново деинсталация.Точно така стана, първият път не го инсталирах във същата папка и затова не ставаше пък и беше повреден деинсталатора и после го свалих от друго място и се получи, благодаря на всички за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Здравейте: Имам проблем със деинсталирането на една игра driver parallel lines.Пробвах от add or remove и ми дава това: И под safe mode е същото,някои ако знае как да се отърва от играта моля да помогне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Здравейте: Имам проблем със деинсталирането на една игра driver parallel lines.Пробвах от add or remove и ми дава това: И под safe mode е същото,някои ако знае как да се отърва от играта моля да помогне?Реших проблема:Първо я изтрих от program file след това я свалих на ново и при стартиране на инсталацията със demon tools една от опциите беше uninstall и така мисля,че се деинсталира,поне изчезна от add or remove program и със търсачката изтрих всичко намерено дано съм успял? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 11, 2009 Report Share Публикувано Май 11, 2009 Реших проблема:Първо я изтрих от program file след това я свалих на ново и при стартиране на инсталацията със demon tools една от опциите беше uninstall и така мисля,че се деинсталира,поне изчезна от add or remove program и със търсачката изтрих всичко намерено дано съм успял?Трябва ти програмата RegCleaner 4.3 (540 КБ) http://www.softpedia.com/get/Tweak/Registr...egCleaner.shtml Тя е абсолютно незаменима - само трябва да гледаш какво триеш, има и бълг. интерфейс. Нищо не може да й убегне. Понякога не може да се стартира от шорткъта на десктопа и трябва да влезеш където е инсталирана (по подр. C:\Program Files\RegCleaner) и да стартираш от папката й RegCleaner.exe. Не знам защо проявява този каприз - не при всяка версия на Windows XP го прави. Ако не стартира прозореца на програмата при двоен клик, трябва да спреш процеса RegCleanr.exe от Task Manager. Разучи я внимателно и редовете от програмите,които си сигурен,че си деинсталирал ги маркираш и долу в дясно натискаш "изтрий отбелязаното". Програмата не се шегува. Понякога името на някои програми отсъства, а има само производителят/фирмата и затова трябва особено внимание, когато не е сигурно какво е това. Всички тия останки от Nero,които имаш ще ги изтрие все едно никога не си го инсталирал - маркирай всички редове на които пише Nero и Ahead. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2009 Report Share Публикувано Май 11, 2009 Всички тия останки от Nero,които имаш ще ги изтрие все едно никога не си го инсталирал - маркирай всички редове на които пише Nero и Ahead.Съмнява ме. RegCleaner не е лошо инструментче, но в никакъв случай не почиства толкова дълбоко, колкото си мислиш. За почистване на останки от конкретни програми е препоръчително да се ползва официалният инструмент на съответната компания, ако има такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 11, 2009 Report Share Публикувано Май 11, 2009 Съмнява ме. RegCleaner не е лошо инструментче, но в никакъв случай не почиства толкова дълбоко, колкото си мислиш. За почистване на останки от конкретни програми е препоръчително да се ползва официалният инструмент на съответната компания, ако има такъв.А защо така вече почти не иска да се стартира проклетата програма от шорткъта, който си прави на десктопа? Стартира се като процес,но не иска да отвори прозорец. Добре че забелязах,че ако направя аз шорткът на RegCleaner.exe е склонна по-често да се отваря. Иначе много ми липсваше. От опит сме установили,че само тя засега успява да изтрие останките на някоя програма,която има пробен период да речем и при повторна инсталация на същата за нея е първа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2009 Report Share Публикувано Май 11, 2009 Може да е бъг на програмата по принцип. Може да е бъг под по-новите операционни системи. Трудно да се каже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост