Jump to content

инсталиране VIsta

brankod

Препоръчан пост

Здравейте,

знам,че има ръководство и много внимателно го прочетох,но не съм правил бутващ диск и четох доста обяснения,но не ми стана ясно

Разбрах,че може и чрез демон тулс като само трябва да му кажа да се инсталирана на другия дял на харда,но незнам дали това ще означава да съм с две ОС или после тряба да премахна ХР-то???

моял кажете какво трябва да направя

Благоаря

п.п моля за извинение ако темата се повтаря,но компа ми е зле и дори писането в момента е истинско изпитание.

Сподели другаде

Разбрах,че може и чрез демон тулс като само трябва да му кажа да се инсталирана на другия дял на харда,но незнам дали това ще означава да съм с две ОС или после тряба да премахна ХР-то???

Windows се инсталира само и единствено от физически носител (оптичен диск, твърд диск, flash памет), но не и през виртуални устройства.

Как да разбираме това, че не си направил буутващ диск?

Сподели другаде

ами незнам какво да правя след като изтегля исо файл.директо да го запиша на празен диск и да го сложа и да рестартирам.

на някой места,четох,че има специални начини за правене на бутващ диск

ами незнам какво да правя след като изтегля исо файл.директо да го запиша на празен диск и да го сложа и да рестартирам.

на някой места,четох,че има специални начини за правене на бутващ диск

Сподели другаде