brankod Публикувано Март 9, 2009 Report Share Публикувано Март 9, 2009 Здравейте,знам,че има ръководство и много внимателно го прочетох,но не съм правил бутващ диск и четох доста обяснения,но не ми стана ясноРазбрах,че може и чрез демон тулс като само трябва да му кажа да се инсталирана на другия дял на харда,но незнам дали това ще означава да съм с две ОС или после тряба да премахна ХР-то???моял кажете какво трябва да направяБлагоаря п.п моля за извинение ако темата се повтаря,но компа ми е зле и дори писането в момента е истинско изпитание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2009 Report Share Публикувано Март 9, 2009 Разбрах,че може и чрез демон тулс като само трябва да му кажа да се инсталирана на другия дял на харда,но незнам дали това ще означава да съм с две ОС или после тряба да премахна ХР-то???Windows се инсталира само и единствено от физически носител (оптичен диск, твърд диск, flash памет), но не и през виртуални устройства. Как да разбираме това, че не си направил буутващ диск? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
brankod Публикувано Март 10, 2009 Author Report Share Публикувано Март 10, 2009 Как да разбираме това, че не си направил буутващ диск? ами незнам какво да правя след като изтегля исо файл.директо да го запиша на празен диск и да го сложа и да рестартирам.на някой места,четох,че има специални начини за правене на бутващ диск Как да разбираме това, че не си направил буутващ диск? ами незнам какво да правя след като изтегля исо файл.директо да го запиша на празен диск и да го сложа и да рестартирам.на някой места,четох,че има специални начини за правене на бутващ диск Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 10, 2009 Report Share Публикувано Март 10, 2009 Ако ISO файлът е добре направено копие, то той ще е буутващ, така че е нужно само да го запишеш и дискът е готов за ползване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
brankod Публикувано Март 10, 2009 Author Report Share Публикувано Март 10, 2009 ок. мерси многокакво ти е мнението за Vistata??? компа ми е 2700+ Hz и 512RAM Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 10, 2009 Report Share Публикувано Март 10, 2009 По-добре си ползвай XP на тази конфигурация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
brankod Публикувано Март 10, 2009 Author Report Share Публикувано Март 10, 2009 По-добре си ползвай XP на тази конфигурация. ами щом това е твоя съвет.бях решил да пробвам Vista даже мислех за някоя лайт версия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 10, 2009 Report Share Публикувано Март 10, 2009 бях решил да пробвам Vista даже мислех за някоя лайт версияСтой настрана от всякакви самоделки, независимо за кой Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост