dimitariv1 Публикувано Март 8, 2009 Report Share Публикувано Март 8, 2009 Преди време в една фирма ми направиха реклама (нещо като билборд) на магазина. И ми дадоха на диск рекламата ако ми потрябва да може да го използвам.Сега реших да си направя визитни картички , но немога да отворя снимката (може да е и проект). Формата на файла е *.cdr .Може ли да ми кажете ,с коя програма да го отворя??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 8, 2009 Report Share Публикувано Март 8, 2009 CorelDRAW Graphics Suite. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Март 8, 2009 Report Share Публикувано Март 8, 2009 ИлиCorel Paint Shop Pro последни версииAdobe Illustrator 9.0 нагореACD Systems Canvas Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 8, 2009 Report Share Публикувано Март 8, 2009 Можеш да използваш UniConvertor, за да преобразуваш .cdr файла в стандартен .svg формат. След това можеш да го отвориш с произволна програма за векторна графика, например Inkscape. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост