BaGABoNT Публикувано Март 8, 2009 Report Share Публикувано Март 8, 2009 Здравейте,Търся програма подобна на тази Multiping , но да е безплатна. Общо взето ми трябвя някакъв безплатен софт който да проследява кога са активни или не 5-6 компютъра и да ми изчертава графика за този период(примерно 3-4 дена) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 8, 2009 Report Share Публикувано Март 8, 2009 Разгледай MultiPing Grapher и The Dude; MRTG също би трябвало да ти свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BaGABoNT Публикувано Март 13, 2009 Author Report Share Публикувано Март 13, 2009 Разгледай MultiPing Grapher и The Dude; MRTG също би трябвало да ти свърши работа. 10х мисля че ще свършат работа... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zarita13 Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 Ще можете ли да ми дадете някакво раководство за работа с MultiPing Grapher, тоест как мога да добавя да видя кога някой комп е включен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BaGABoNT Публикувано Март 29, 2009 Author Report Share Публикувано Март 29, 2009 Ще можете ли да ми дадете някакво раководство за работа с MultiPing Grapher, тоест как мога да добавя да видя кога някой комп е включенСлед като разархивираш ще намериш един текстов hosts1.txt файл. Отвори го въведи вътре IP-тата или хостнеймовете. File/Open host file след това просто даваш Start и цъкаш на тикчетата, за да ти изведе желаното инфо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост