ayra Публикувано Март 6, 2009 Report Share Публикувано Март 6, 2009 Здравейте и от мене. Ето и проблемът с койтоо се сблъсках и не мога да реша.Имам инсталиран MS Office 2003, който мислех че работи добре, докъто не ми потрябва да печатам едикети с адреси в Accsess. оказа се че по непонятни причини не мога да създам Report на базата на предварително попълнена таблица с адреси на фирми. Даваше ми следното съобщение: След като не можах да разбера какво не му е на ред обвиних Accsesa и качих MS Office 2007 - там всичко е ок с Reporta, но се оказа че spellCheck на BG не работи, макар че имам flexword 2.0, а и една от функциите на word също не мога да я намеря в новата версия (а държа на нея), а именно : FixBrokenText Та с това се боряЩе съм благодарна на всеки, който може да помогне... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 6, 2009 Report Share Публикувано Март 6, 2009 Доколкото ми е известно*, за проверка на правописа можеш да използваш ItaEst, а за "поправка" на текста - Font Repair Macro.За второто също можеш да използваш програмата Щирлиц, настроена за българи. *Не съм ги тествал лично при работа с Ofiice 2007 - ползвал съм ги на по-стари версии на офис пакета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Март 6, 2009 Report Share Публикувано Март 6, 2009 ayra, качи тук базата, или част от нея, или нещо подобно, защото така е трудно да се каже какво е без да видя таблиците. Аз също съм съм с Офис 2003 и не съм имал проблеми с Репортите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ayra Публикувано Март 8, 2009 Author Report Share Публикувано Март 8, 2009 Благодаря за съветите, ще се опитам да намеря и инсталирам посечените програми.... А ето я и базата данни - репорта съм го създала в Office 2007 и не се отваря с office 2003... но пробвай....предпочитам да остана с 2003...., ако ми тръгне репорта ще остана с него.adresi.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост