coolboy Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 Здравейте. Имам бас каса 10" доста голяма е, но колоните които имам (с вграден усилвател) немогат да я захранят. Препоръчайте ми усилвател до 30,40 лв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 краден?!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Март 5, 2009 Author Report Share Публикувано Март 5, 2009 2-ра ръка. Казват, че имало.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 2-ра ръка. Казват, че имало.. за 30 - 40 лв. освен някой безумно слаб боклучарник, няма да намериш... обикаляй магазините за черна техника, втора ръка, там ще ти изпадне нещо, но няма да е под 60 кинта А можеш да си вземеш нов Thunder за 90-на... просто боклуците не се продават на старо, освен по форумите, пусни обява в дата.бг примерно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Март 6, 2009 Author Report Share Публикувано Март 6, 2009 Аха, а как да разбера кой усилвател е подходящ за колоната ми омовете ли се гледат ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 7, 2009 Report Share Публикувано Март 7, 2009 Аха, а как да разбера кой усилвател е подходящ за колоната ми омовете ли се гледат ? Освен омовете са важни и ватовете -омовете са съпротивление ,а ватовете мощност - та гледай и двата параметъра!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Март 24, 2009 Author Report Share Публикувано Март 24, 2009 Ок, мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост