Callisto Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Здравейте ползвам WMP под Виста и искам да попитам как става смяната на субтитрите.Излизат ми само Българските !!!От къде става(защото имам и на други езици)?Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 Ще обясниш ли по-точно ситуацията, че още се обучаваме в изкуството на гадателството? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Callisto Публикувано Март 5, 2009 Author Report Share Публикувано Март 5, 2009 Ще обясниш ли по-точно ситуацията, че още се обучаваме в изкуството на гадателството?Аз пък си помислих,че съм попаднала на врачка...сега по-сериозно.Тегля филми от замунда те си имат субтитри(български)Отивам в друг Сайт и си тегля Френски.Как да пусна френските?От Къде се пускат?При КМPlayer отивам в download sub и си слагам тези които искам!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 За Windows Media Player просто преименувай френските субтитри да са със същото име като филма, а българските да са с различно име. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Callisto Публикувано Март 5, 2009 Author Report Share Публикувано Март 5, 2009 За Windows Media Player просто преименувай френските субтитри да са със същото име като филма, а българските да са с различно име.Ако преименyвам Българските после няма да чете Българските!!!!Няма ли функция да си избера кой субтитри да чете?(както при КMPlayer,GomPlayer....) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Callisto Публикувано Март 5, 2009 Author Report Share Публикувано Март 5, 2009 Добре ми поврачyва...Мерси, аз сама си намерих как!От Kодеkа се сменят субтитрите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост