Jump to content

Драйвери на кабел за данни за Nokia 6070

Препоръчан пост

Моля, ако някой разполага с драйверите на кабела за Nokia 6070 да ги сподели. Аз имам N73 и ползвам неговия кабел, но не разпознава телефона и ми изписва, че USB is not recognized. Търсих ги в сайта на Nokia но нещо не става, пробвах и директно с PS Suite, но и там нямах успех, тъй, че ако някой желае да ги свали от диска и да го сподели, защото са ми спешни. Благодаря предварително. :thumbsup: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Сподели другаде

Преинсталирай PS Suite

Ами сега ще го пробвам тоаи вариант, защото аз само заместих новата версия със старата. Но ме интересува, ако имаш представа, понеже според мен може би и да заради кабела. Като накрайник всичко е ОК, но на моя телефон е CA-53, докато за 6070 е CA-42. Възможно ли е и от там да идва този проблем, тъй като втория се води адапторен?

Преинсталирах PC Suit, но резултата се същия. Понеже използвам този телефон, като 2 вариант(т.е. друг оператор), ще споделя точно какъв е проблема. Става въпрос за това, че нито мога да набирам, нито могат да ме наберат, веднага при входящо повикване препраща на гласова поща. С изходящите по същия начин, набирам, сигнал заето и до тук. Влезнах в настройките изключих всички видове прехвърляне(изписва, че са деактивирани, а в същото време някои от услугите са си активни), но отново отново нищо. Та нещо щях да се мъча да обновя или преинсталирам софтуера, но чак сега обърнах внимание, че не е Symbian и ако някой може да ме упъти към някоя тема с описание за подмяна на софтуер който не е с такава платформа, ще съм много благодарен.

Сподели другаде

Можеш да опиташ да върнеш заводските настройки на телефона. По принцип за Nokia това става като набереш *#7370# (както набираш тел. номер)

Преди да направиш тази процедура трябва да извадиш картата с памет и да имаш поне 60% заредена батерия! Желателно е след формата на телефона да сложиш картата с памет и да форматираш и нея.

Сподели другаде

Можеш да опиташ да върнеш заводските настройки на телефона. По принцип за Nokia това става като набереш *#7370# (както набираш тел. номер)

Преди да направиш тази процедура трябва да извадиш картата с памет и да имаш поне 60% заредена батерия! Желателно е след формата на телефона да сложиш картата с памет и да форматираш и нея.

Ама незнам дали си обърнал внимание, че става въпрос за Nokia 6070, а тя няма слот за карта памет. Но пък, ако стане с набирането на кода ще е екстра.

Ейййййй браво бе, зе че стана. Благодаря много за съвета. :thumbsup: :bgflag: :bgflag: :bgflag:

Сподели другаде

Ама незнам дали си обърнал внимание, че става въпрос за Nokia 6070, а тя няма слот за карта памет. Но пък, ако стане с набирането на кода ще е екстра.

Става, но имай в предвид, че ще загубиш информацията на телефона. Указател, СМС-и, песни, снимки .. и т.н. Добре е преди това да си направиш backup.

Сподели другаде

Става, но имай в предвид, че ще загубиш информацията на телефона. Указател, СМС-и, песни, снимки .. и т.н. Добре е преди това да си направиш backup.

Да така е стана наистина, всичко изчезна(ама то снимки нямам, пък за указатела си ползвам СИМ), но пък песните останаха. А сега като е в готовност(там с часовника в правоъгилник дето е) имам една иконка на стрелка сочеща към слушалка[->) скобата да речем е слушалката]. Понеже не ми се е появявала досега, незнам какво означава.

Сподели другаде

Провери в книжката, която си получил при закупуването на телефона. Там би трябвало да е обяснено какво означава ;)
Хммм, еми за тоя модел книжка нямам, щото телефона съм го взел от един приятел, че той така и неможа да се справи с тоя проблем, та ми го даде, но ще видя в книжката на някоя от старите нокии.
Сподели другаде

Хммм, еми за тоя модел книжка нямам, щото телефона съм го взел от един приятел, че той така и неможа да се справи с тоя проблем, та ми го даде, но ще видя в книжката на някоя от старите нокии.

В такъв случай погледни внимателно тук какво пише за картинката, която ти се показва.

Сподели другаде

В такъв случай погледни внимателно тук какво пише за картинката, която ти се показва.

Благодаря, че си се потрудил да дадеш директен линк за четене, но не беше нужен вече. Точно като почнах да отварям кутиите за някоя книжка, ми се обадиха и аз докато вдигна затвори и точно в тоя момент видях, че ми се е появила същата икона като на другия телефон и веднага светнах за какво става въпрос. И все пак Благодаря.

Сподели другаде