Deyan92 Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Търся програма чрез която да мога да си прехвърлям файлове от компютъра на телефона и обратното. До скоро работих с IVT BlueSoleil , но се наложи да си преинсталирам Windows-а и изчезна. Диска с програмата съм го загубил. Пробвах да я изтегля от сайта но се оказа платена. Моля помогнете ми . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Мога да ти пратя моята, но е версия 2.6.0.8 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Търся програма чрез която да мога да си прехвърлям файлове от компютъра на телефона и обратното. До скоро работих с IVT BlueSoleil , но се наложи да си преинсталирам Windows-а и изчезна. Диска с програмата съм го загубил. Пробвах да я изтегля от сайта но се оказа платена. Моля помогнете ми . Имам диска с IVT BlueSoleil и мога да ти го пратя като исо файл на пощата ти (ако си я напишеш разбира се) - може и на ЛС. да ми напишеш адреса на пощата си !!! п.с. Не ти препоръчвам да ползваш друга програма за използването на Bluetooth устройството!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Март 4, 2009 Author Report Share Публикувано Март 4, 2009 Не ме интересува коя версия е .... искам да имам "оле-мале" някаква връзка с телефона. А относно диска - Изхвърлил съм го Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Напиши си пощата тогава и ще ти изпратя оригиналния диск като ISO файл (огледален образ):Имам диска с IVT BlueSoleil и мога да ти го пратя като исо файл на пощата ти (ако си я напишеш разбира се) - може и на ЛС. да ми напишеш адреса на пощата си !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Март 7, 2009 Author Report Share Публикувано Март 7, 2009 Инсталирах си BluSoleil и Nokia PC Suite , но сега като сложа Blutooth stick-а (COUWAY Mobile Phone Accessories Bluetooth) ми показва, че в USB слота има непознато устройство (Unknown device) Помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 7, 2009 Report Share Публикувано Март 7, 2009 Виж дали имаш въпросителни в Device manager-а !!! Виж също да не ти е забранен в мрежови връзки Bluetooth PAN Network Adapter-а !!!Пробвай и през друг USB порт !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Март 7, 2009 Author Report Share Публикувано Март 7, 2009 Виж дали имаш въпросителни в Device manager-а !!! Виж също да не ти е забранен в мрежови връзки Bluetooth PAN Network Adapter-а !!!Пробвай и през друг USB порт !!! Пробвах да сменя порта - не стана ... а сега ми кажи как да направя останалите 2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 7, 2009 Report Share Публикувано Март 7, 2009 Десен клик върху My Computer -> Hardware -> Device manager или го отваряш с клавишна комбинация Win(клавиша сас знаменцето)+Pause и от там ->Hardware -> Device manager и проверяваш за въпросителни (които ще са липсващи драйвери)!!!Второто - Start -> Control panel -> Network connections -> и проверяваш дали не е забранена връзката - може и през иконките (компютърчетата) долу до часовника с десен клик - отваряне на мрежовите връзки и проверяваш !!!Успех !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Март 7, 2009 Author Report Share Публикувано Март 7, 2009 Па мисля, че всичко е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 7, 2009 Report Share Публикувано Март 7, 2009 В този случай бих ти препоръчал от Device manager-a да деинсталираш дрйверите на устройството (десен клик върху Bluetooth USB - Uninstаl) и да рестартираш компютъра - след което постави устройството за да може Windows да го инсталира отново (даже аз поставям в такива случаи устройството било то Bluetooth или Flash веднага при рестарта още преди да са се появили първите надписи на екрана) - случвало ми се е да инсталира драйверите на Flash-ката или Bluetooth-а още до като зарежда понеже претърсва наличния хардуер!!! п.с.Внимавай да не деинсталираш Bluetooth PAN Network Adapter-а!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Март 7, 2009 Author Report Share Публикувано Март 7, 2009 Стигам до извода, че едно простичко нещо като рестарта върши чудеса. Мерси bmwtooo оправи се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
D.slanchev Публикувано Април 4, 2009 Report Share Публикувано Април 4, 2009 Пак си преинсталирах уиндоуса и си инстралирах BlueSoleil, но пак не може да ми открие Bluetooth stick-a . Търсих да направя този номер който bmvtoo ми каза но не мога да намеря къде е Bluetooth USB - помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 4, 2009 Report Share Публикувано Април 4, 2009 Ами най-вероятно не са ти инсталирани драйверите... сега е моментът да ни съобщиш точния модел на bluetooth-а и операционната ти система Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
D.slanchev Публикувано Април 4, 2009 Report Share Публикувано Април 4, 2009 Ето Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост