savakur Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Инсталирах AVG 8.5 (от сайта на производителя) и всичко изглеждаше наред. Всъщност може би все още е така?!Въпроса ми е свързан с два файла които RemoveIT Pro отчита като вируси. Ето ги и тях: - sys32.bassmod - sys32.avgfwdxДеинсталирам AVG и "проблем" - не зная имали такъв - няма. Чак съвпадение?!Потърсих инфо в нета и открих същия проблем, но е в азиатски сайт.Затова ако някой има инфо по въпроса....Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 По принцип avgfwdx.sys (предполагам за него става въпрос) е драйвер на AVG AntiVirus, което го прави напълно валиден файл. Bassmod не знам точно какво е, но вероятно е библиотека на Un4seen разработчиците, което също го прави валиден файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
savakur Публикувано Март 4, 2009 Author Report Share Публикувано Март 4, 2009 По принцип avgfwdx.sys (предполагам за него става въпрос) е драйвер на AVG AntiVirus, което го прави напълно валиден файл. Bassmod не знам точно какво е, но вероятно е библиотека на Un4seen разработчиците, което също го прави валиден файл.Разбирам. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост