Jump to content

Промяна на Лични Данни в Скайп

Препоръчан пост

Здравейте!

Имам малък проблем с Скайп! Версията ми е 3.8.0.154 и от около седмица се опитвам да си променя личните данни, като например да добавя e-mail, web addres или да си добавя коментар под снимката, след като го направя натискам бутона обнови, но никаква реакция? Това се получава и ПЦ-то на работата ми, където съм с Vista Home Premium и у дома с XP Professional!

Не знам точно от каде идва проблема, можели да е от някакви настроики на FireWall-a на windows-a?

Благодаря Ви!

Сподели другаде

Ами малко вероятно е проблема да е от firewall, но може да го спреш колкото за пробата. Също така ти препоръчвам да преинсталираш skype, ако не със същата версия то поне с по-нова.
Сподели другаде

Здравейте отново! Успях да си реша проблема, инсталирах малко по нова версия скайп 3.8.0.188 и сега всичко е ок. Старата явно нещо не пасваше.

Благодаря ви за помощта ;) !

Сподели другаде

Здравейте отново! Успях да си реша проблема, инсталирах малко по нова версия скайп 3.8.0.188 и сега всичко е ок. Старата явно нещо не пасваше.

Благодаря ви за помощта ;) !

:offtopic: Всъщност 3.8.0.188 е по-стара от 4.0.0.206 :giggle:

Сподели другаде

ами да по стара е от 4.0, но е по нова от предния ми скайп :yes:

Чета доста коментари из форумите и да Ви кажа от новия скайп 4.0 има само оплаквания и се отказах да го слагам, този също ми върши добра работа ;) !

Сподели другаде