jotsy Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Здравейте! Имам малък проблем с Скайп! Версията ми е 3.8.0.154 и от около седмица се опитвам да си променя личните данни, като например да добавя e-mail, web addres или да си добавя коментар под снимката, след като го направя натискам бутона обнови, но никаква реакция? Това се получава и ПЦ-то на работата ми, където съм с Vista Home Premium и у дома с XP Professional!Не знам точно от каде идва проблема, можели да е от някакви настроики на FireWall-a на windows-a?Благодаря Ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Ами малко вероятно е проблема да е от firewall, но може да го спреш колкото за пробата. Също така ти препоръчвам да преинсталираш skype, ако не със същата версия то поне с по-нова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tankovbg Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Има нова версия 4.0.0.206 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 Има нова версия 4.0.0.206Какво значи това ?Знам, че има 'нова' версия Ти с коя си ? Пробвал ли си с 'новата' или с по-стара(версия 3 например) ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jotsy Публикувано Март 6, 2009 Author Report Share Публикувано Март 6, 2009 Здравейте отново! Успях да си реша проблема, инсталирах малко по нова версия скайп 3.8.0.188 и сега всичко е ок. Старата явно нещо не пасваше.Благодаря ви за помощта ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 6, 2009 Report Share Публикувано Март 6, 2009 Здравейте отново! Успях да си реша проблема, инсталирах малко по нова версия скайп 3.8.0.188 и сега всичко е ок. Старата явно нещо не пасваше.Благодаря ви за помощта ! Всъщност 3.8.0.188 е по-стара от 4.0.0.206 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jotsy Публикувано Март 6, 2009 Author Report Share Публикувано Март 6, 2009 ами да по стара е от 4.0, но е по нова от предния ми скайп Чета доста коментари из форумите и да Ви кажа от новия скайп 4.0 има само оплаквания и се отказах да го слагам, този също ми върши добра работа ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост