Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте

От вчера нямам звук на компютъра просто си говорех с един фр в скайпа после си ровех из форумите и днес като пуснах компютъра няма никакъв звук ( аз съм със слушалки) микрофона също не работи?? като вчера всичко си беше наред. Видео картата ми е Sound Blaster Live 5.1 model SB0100.Много ви се моля кажете какво да направя ??? иначе слушалките са си наред като ги сложа в PSP се чува всичко

Сподели другаде

В Device Manager има ли устройства с удивителни или напълно неразпознати такива? В звуковите настройки на Windows фигурира ли звуковата карта, може ли да се избира като източник на звук?
Сподели другаде

В Device Manager има ли устройства с удивителни или напълно неразпознати такива? В звуковите настройки на Windows фигурира ли звуковата карта, може ли да се избира като източник на звук?

В device manager всичко си е наред но много странно как и микрофона спря да работи и звука не се чува явно sound картата нещо и има или трябва преинсталация на драйвъри

Сподели другаде

:'( :crosseyes1: Здравейте.

Извинявам се.Незнам дали е точното място за темата,но имам подобен проблем със звука.Проблемът е следния.Изчезна ми иконката за сила на звука и немога да прослушвам клипчета в интернет.Имам инсталирани -Quick Time Player,KMPlayer,Winamp,Crystal Player,BS Player,WMPlayer.Всички плеъри,работят нормално и при пускане на аудио,видео файл или филм работят нормално и имат звук.С Windows XP Professional 5.1.2600 Service Pack 2.Не съм много запознат с компютрите.Сканирал съм системата с Spybot-Serch i Destroy,Malwarebytes Anti-Melware,SUPERAntiSpyware и не ми открива никакви вироси и заплахи.Още веднъж се извинявам и се надявам на вашата помощ.Благодаря.

Сподели другаде

За тази икона която е в -(Старт -> Програми -> Принадлежности -> Забавления -> Сила на звука) ли говориш?

Ако за нея говориш има ли я на посоченото място или не? :computer:

Сподели другаде

1. Желателно е да споделиш как си се оправил, за да е полезно на други потребители.

2. Нямаме навика да трием теми, защото могат да са полезни, особено ако в случая изпълниш т.1.

Сподели другаде

За тази икона която е в -(Старт -> Програми -> Принадлежности -> Забавления -> Сила на звука) ли говориш?

Ако за нея говориш има ли я на посоченото място или не? :computer:

Става въпрос за иконата сила на звука,която е в лентата на задачите.Благодаря за бързата отзивчивост от ваша страна,но благодарение на посещаването ми на форума и запознаването с много от проблемите се справих с проблема.Ето за какво става въпрос.Спомних си,че се опитвах да свалям видео и аудио файлове на нокиа Е71 откъдето,постояно ми даваше грешки в кодеците и ме изхвърляше от PS suite.Проблема бе отстранен след преинсталация на кодек пакета.

Сподели другаде

ако може махнете тази тема защото оправих всичко иначе благодаря за съветите ;)

Еми много просто преинсталирах драйвърите на Sound картата и на микрофона и всичко се оправи

Сподели другаде