FlashTerran Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Значи инсталирам драйвера от този сайт и като инсталирам програмата за сканиране- 5. MP Navigator (3.03) (преди това съм инсталирал 4. MP Drivers Vista64 (1.10b) ) и като я пусна ми изписва The scanner driver supported by this software is not installed.Install it and then retry.Помагайте! П.П:Драйверът май въобще не се инсталира.Директорията,в която показва,че се инсталира,въобще я няма.Като дам да го инсталира пак,обаче пише,че вече го има и трие версията и инсталва пак.Обаче все едно го няма...Пише,че се инсталира в папка C:/Program Files/Canon BJ,обаче няма такава папка там.... Ако може тази вечер да се реши проблемът,защото ми е спешно. Оправих се,съжалявам за глупавата тема.Просто е трябвало да включа принтера да си инсталира сам драйверите... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FlashTerran Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 Не съм се оправил!!!!Сега след като сканирам със скенера ми изписва:Cannot create temporary files.Check that there is enough space on the disk.Abort scanning.И то не всеки път.В началото не искаше,сканирах 2 листа и сега пак го изкарва.Какво да правя?А имам 14ГБ свободно място... Намерих решение.Проблемът е бил в анти-вирусната програма КИС.След изключването й няма подобен проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Можеш да добавиш тогава използваната от теб програма към изключенията, за да я прескача KIS занапред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
justinn Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Имам принтер HP PSC 1410 от около 5 години, купих го още с компютъра, но напоследък по-често изключвам компа и при стартиране винаги ми излиза един прозорец, който ме подканя да вкарам инсталационния диск за да продължи инсталацията. Та вкарвам си го аз, прозореца изчезва и нщо, вадя диска и пак си го прибирам в шкафа. Нито инсталира нещо, нито добавя някакъв софтуер, а пък ако нямам желание да "разопаковам" диска и да го ползвам направо от taskmenager спирам процеса, защото като му дам cancel отново се появява. Първоначално го използвах доста принтера, но от 2 години много рядко, само ако трябва някой доклад за училище и той да е пресниман. Но от скоро обърнах внимание, че като сканирам някой документ отново излиза този прозорец за диска и докато не го вкарам не тръгва. Пак не инсталира нищо, просто изчезва и от там си действам. Съмнява ме да не би да трябва да се обнови сифтуера, защото първоначално никви проблеми с него, пък и сега не всички копчета по принтера действат, точно поради тая причина с диска. Та чакам съвети как да реша този проблем. Благодаря предварително :bgflag: :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Можеш да опиташ да изтеглиш най-новите драйвер и софтуер, да деинсталираш текущите, да рестартираш и да инсталираш изтеглените. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост