Destiny Публикувано Май 12, 2006 Report Share Публикувано Май 12, 2006 Не исках да подценявам английският ти. Имах предвид, ако някога решиш да пишеш разкази на английски език. Не се чувствам подценена. :bye1: Beginning Creative Writing - това ми прозвуча доста интересно. Имаш ли някакви материали, които могат да бъдат прочетени? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Май 12, 2006 Report Share Публикувано Май 12, 2006 Да, мога да ти предложа учебника, по който учихме и задачите ни след всеки урок, които ни поставчше професора ми Учебникът е на английски, страшно добър е и го препоръчвам, вътре има технология на писането с примерни разкази от известни писатели. Прекрасна книга, мога да ти я дам да си я снимаш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Май 12, 2006 Author Report Share Публикувано Май 12, 2006 Да, мога да ти предложа учебника, по който учихме и задачите ни след всеки урок, които ни поставчше професора ми Учебникът е на английски, страшно добър е и го препоръчвам, вътре има технология на писането с примерни разкази от известни писатели. Прекрасна книга, мога да ти я дам да си я снимаш И аз се заинтересувах, я кажи заглавието и автора, предполагам по книжарниците я има Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Май 13, 2006 Report Share Публикувано Май 13, 2006 Учебникът се казва "Writing Fiction. A Guide to Narrative Craft". Автори са Janet Burroway и Susan Weinberg. Той си е структуриран като учебник, на глави, като се започва от това как да оформим сюжет, история, герои, как да представяме лично мнение, как да представяме различни мнения и т.н., като най-хубавото е, че след всяка глава има примерен разказа от известен писател, който показва на практика съответната техника .Ученикът се продава само в Американския Университет в Благоевград на територията на България , защото само там учат по него. Иначе аз го имам ксерокопиран, ако някой пожелае да си го снима (стори ми се твурде скъп тогава, нещо от порядъка на 25-30$ ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост