ivan_gm Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Здравейте!Имам един проблем с настолниа компютар.Значи проблема ми е че компютара постоянно се рестартира от самосебе си.Можете ли да ми кажете откакво може да се получи този проблем? Благодаряви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Веднага ти казваме, че може да се получи от много неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan_gm Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 Night_Raven можеш ли да пи кажеш по точно откакво се полочава това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 На базата на дадената от теб на практика никаква информация не мога да кажа повече. Ако искаш някаква помощ, ще трябва и ти да съдействаш малко. Като за начало виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan_gm Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 Night_Raven кажи какво трябва още да ти кажа за да ми кажеш как да си оправя проблема с рестартирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Дал съм ти тема. Прочети я и свърши някаква работа, вместо да чакаш на готово. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan_gm Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 Ок благодаря все пак! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Съжалявам, но не очаквай с мързел да получиш някаква помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vvp1961 Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Съжалявам, но не очаквай с мързел да получиш някаква помощ.[/qu При мен се случи същият проблем.И след доста лутане и търсене на повреда по компютъра,се оказа че са се изхабили батериите на клавиатурата.След смяната им компа си заработи отново нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост