Jump to content

Грешка+син екран

karretto

Препоръчан пост

Здравейте на всички:Прочетох темата,но не знам как да реагирам при моя проблем той е подобен на този във темата.Многократно ми се появява син екран със следната грешка:post-8140-1236066973_thumb.jpg Ето и малко инфо за систематаpost-8140-1236067097_thumb.jpgИскам да спомена,че съм със всички ъпдейти на xp ,понеже съм спрял автоматичния рестарт и след send error ме праща тук <a href="http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/10/en/5.1.2600.2.00010100.3.0?SGD=1254c437-c61b-44e6-ba9e-87a6b2cde9d9#here.Последната" target="_blank">http://wer.microsoft.com/Responses/Respons...Извинявам се ако темата не е където трябва опитах да я пусна при другата ,но явно не се получи.

post-8140-1236067940_thumb.jpg

Сподели другаде

Бих препоръчал да разкараш Bluetooth драйверите временно, колкото за тест.
само за това устройство за прехвърляне на данни за телефон са предполагам
Сподели другаде

Дейнсталирах ги, :lookaround: и ще видя дали ще се появи "синият екран"

Здравейте отново:Вчера както ме посъветва night_raven деинсталирах устроиството за прехвърляне на данни пс-телефон от add or remove ето и снимка post-8140-1236173675_thumb.jpeg След това ги инсталирах на ново и засега няма проблеми,но за това ли ставаше въпрос или за комукационните портове:Bluetooth Serial Port,които са на снимката по горе,малко обяснение ако може.

Сподели другаде

Не съм сигурен BlueSoleil какво точно инсталира, но като цяло препоръчах да се махнат драйвери и софтуер, защото е имало немалко случаи, в които точно BlueSoleil е правела мизерии. Все пак е една от най-калпавите и бъгави програми, които съм срещал.
Сподели другаде