sylvia Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 На Movie Maker-a ми му стана нещо и не иска да ми запазва клиповете, излиза ми това : http://img515.imageshack.us/img515/552/wmm.jpg и стои така и клипа въобще не започва да се запазва! Ако някой може да помогне ще съм му много благодарна!Допреди 2 дни му нямаше нищо и изведнъж излезе това High-Mat и не иска въобще да сейва каквото и да е било.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 Сигурна ли си, че при опциите къде да се създаде файла си избрала My Computer, а не Recordable CD? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sylvia Публикувано Март 2, 2009 Author Report Share Публикувано Март 2, 2009 Сигурна ли си, че при опциите къде да се създаде файла си избрала My Computer, а не Recordable CD? Да, когато искам да запиша нещо давам Save to my computer и после примерно да ми го запази на desktop-a но понякаква причина програмата си мисли, че трябва да го запише на диск и се включва High mat-a а аз в компютъра ми нямам диск и не се запазва, въобще процентите не тръгват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Опитай следното: Start -> Run -> пишеш services.msc -> OK. В списъка намери услугата IMAPI CD-Burning COM Service, кликни два пъти върху нея. Избери Disabled от падащото меню, кликни Stop и после OK.Опитай отново да запазиш клип в Movie Maker. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост