dimitar_682 Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 Не съм много навътре в нещата и ако можете моля да ме осветлите. Когато си стартирам winamp от десктопа ми се появява надпис ,че user32.dllможе да не бъде намерен.Същото се случва когато стартирам и daniosoft digital media converter.Не съм наясно какво представлява това понятие Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 Не съм много навътре в нещата и ако можете моля да ме осветлите. Когато си стартирам winamp от десктопа ми се появява надпис ,че user32.dllможе да не бъде намерен.Същото се случва когато стартирам и daniosoft digital media converter.Не съм наясно какво представлява това понятиеКато начало започни с това, каква операционна система ползваш. Бобът поскъпна и не можем да си позволим вече да гадаем по него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 2, 2009 Author Report Share Публикувано Март 2, 2009 Като начало започни с това, каква операционна система ползваш. Бобът поскъпна и не можем да си позволим вече да гадаем по него WindowsXP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 Проблемът е само с тези 2 програми и никоя друга? Системата функционира нормално (изключаем тези 2 проблема)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 2, 2009 Author Report Share Публикувано Март 2, 2009 Програмите си функционират нормално след като натисна ок на съобщението не знам дали има общо имам инсталиран аузериус и преди време си спомням ,че ми се появи съобщение свързано нещо с nod32 и user32.dllне си спомням добре ,но проблема е от скоро Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 Я метни инсталационния диск на Windows в устройството и в Start -> Run напиши sfc /scannow, след което кликни OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 2, 2009 Author Report Share Публикувано Март 2, 2009 Нямам такъв за съжаление както казах доста съм бос компютъра го поръчах от фирма казах им за какво ми трябва дойдоха зглобиха го и казаха действай после от вас научих за инсталационен диск и много други работи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 Провери ръчно дали имаш user32.dll в C:\WINDOWS\system32. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 2, 2009 Author Report Share Публикувано Март 2, 2009 Да имам го Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 Коя версия е Winamp? На десктопа само препратка ли имаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 2, 2009 Author Report Share Публикувано Март 2, 2009 Версията е 5.55 извинявам се но ще трябва да продължим утре приятна вечер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 Предупреждението което се изписва е Winamp5.55;winamp.exe-ENTRY POINT NOT FOUND The procedure entry point Is ThreadDesctopComposited could not be located in the dynamic link librari USER32.dll Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 А в \WINDOWS\system32 случайно да имаш файл DWMAPI.DLL? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 3, 2009 Author Report Share Публикувано Март 3, 2009 Да имам го Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Преименувай го, премести го или го изтрий. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост