Jump to content

какво представлява user 32.dll

Препоръчан пост

Не съм много навътре в нещата и ако можете моля да ме осветлите. Когато си стартирам winamp от десктопа ми се появява надпис ,че user32.dllможе да не бъде намерен.Същото се случва когато стартирам и daniosoft digital media converter.Не съм наясно какво представлява това понятие
Сподели другаде

Не съм много навътре в нещата и ако можете моля да ме осветлите. Когато си стартирам winamp от десктопа ми се появява надпис ,че user32.dllможе да не бъде намерен.Същото се случва когато стартирам и daniosoft digital media converter.Не съм наясно какво представлява това понятие

Като начало започни с това, каква операционна система ползваш. Бобът поскъпна и не можем да си позволим вече да гадаем по него

Сподели другаде

Програмите си функционират нормално след като натисна ок на съобщението не знам дали има общо имам инсталиран аузериус и преди време си спомням ,че ми се появи съобщение свързано нещо с nod32 и user32.dllне си спомням добре ,но проблема е от скоро
Сподели другаде

Нямам такъв за съжаление както казах доста съм бос компютъра го поръчах от фирма казах им за какво ми трябва дойдоха зглобиха го и казаха действай после от вас научих за инсталационен диск и много други работи
Сподели другаде