yordanp Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 Здравейте имам следния проблем със външния ми хард. При опита да вляза във една от папките му ми изписва този надпис: http://media.snimka.bg/2292/010838439.jpgДо колкото разбирам ми иска някакво форматиране, което естествено му отказвам, но защо ми го иска? По лошото е, че освен че не мога да вляза във тази папка, а и ми изписва че съдържанието и е 0МБ (там имаше към 600мб снимки). От къде може да идва проблема? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 Ако информацията на диска е важна за теб, най-добрият вариант е да занесеш устройството в някой сервиз - има специализирани фирми, които се занимават с възстановяване на информация.Друг вариант е да разгледаш и тестваш програмите от каталога на SoftVisia за възстановяване на информация.Колкото до причината за проблема... след като не посочваш модела на устройството, операционната система, под която работиш и файловата система, която ползваш, можем само да гадаем. Възможно е да има проблем с FAT/MFT (или каквото ползваш), да има "лоши" сектори или просто самото устройство да е повредено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Март 2, 2009 Author Report Share Публикувано Март 2, 2009 Можете ли да ми подскажете някоя програмка, чрез която мога да получа информация за системата и по-точно да получа повече информация за външния ми хард? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Belial Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 За системата-примерно Everest, за HDD-то би трябвало HD Tune, да ти свърши работа. Не съм имал външен хард и затова не съм сигурен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост