Dark`Elf Публикувано Март 1, 2009 Report Share Публикувано Март 1, 2009 Здравейте. Първо Честита Баба Марта на всички. Ето и проблемат ми -> днес като си включих лаптопа започнаха да се появяват странни съобщения. Появяват се 2 прозорчета(прикачените файлове). Също така ми изчезнаха и language bar-a, който седи на taskbara(въобще нqмам никакви езици - незнам как да го обясня и се извиняъам, ако имам грешки - използвам online text converter, за да спазвам правилата). Също не ми се включва windows sidebara - и като го стартирам излизат тези 2 прозорчета за инсталиране на bluetooth. Благодаря предварително за помоща. Лаптоп е с ОС -> Виста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Март 1, 2009 Author Report Share Публикувано Март 1, 2009 Здравейте. Първо Честита Баба Марта на всички. Ето и проблемЪт ми -> днес като си включих лаптопа започнаха да се появяват странни съобщения. Появяват се 2 прозорчета(прикачените файлове). Също така ми изчезнаха и language bar-a, който седи на taskbara(въобще нямам никакви езици - незнам как да го обясня и се извинявам, ако имам грешки - използвам online text converter, за да спазвам правилата). Също не ми се включва windows sidebara - и като го стартирам излизат тези 2 прозорчета за инсталиране на bluetooth. Благодаря предварително за помоща. Лаптоп е с ОС -> Виста.Проблемът е оправен - след няколко триения и преинсталиране на драйвери успях да се справя с тези проблеми -> Ако искате дори темата може да бъде изтрита. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост