Viki Публикувано Юли 9, 2006 Report Share Публикувано Юли 9, 2006 Какво да ви кажа ... иналианците ме изненадаха с играта си и много се радвам, че стигнаха до финал. Дано довечера се справят и с французите. Все пак, заложила съм на тях от самото начало Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Viki Публикувано Юли 9, 2006 Report Share Публикувано Юли 9, 2006 Да ни е честит новия световен шамнион - ИТАЛИЯ просто нямам думи от радост ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юли 9, 2006 Report Share Публикувано Юли 9, 2006 Ами незнам дали съм щастлива - въобще не. Много мразя, когато един мач се реши от дузпи. Не ми харесва това. Бих добавила, че и двата отбора заслужаваха титлата. Наистина. Беше ясно, че Италианците ще бият, ако се стигне до дузпи. те са по-добрите в това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юли 9, 2006 Report Share Публикувано Юли 9, 2006 Аз пък мразя уговарени мачове! Въобще непочтенни работи във футбола и в спорта! А в първенството на СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН това е на почит! И сега, когато те трябва да бъдат изритани от световния футбол вдигат световната купа! И никой няма да пострада сигурно заради това - ще има амнистия! П Ф У! Плюя на това! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Юли 9, 2006 Report Share Публикувано Юли 9, 2006 Много съм щастлива за Италия. Заслужиха си напълно купата. Играха силно цяло първенство, а не събираха инерция. За уговореност не може да иде реч. Честито на новият шампион и феновете му. Много глупава постъпка на Зидан. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Юли 9, 2006 Report Share Публикувано Юли 9, 2006 Аз пък мразя уговарени мачове! Въобще непочтенни работи във футбола и в спорта! А в първенството на СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН това е на почит! И сега, когато те трябва да бъдат изритани от световния футбол вдигат световната купа! И никой няма да пострада сигурно заради това - ще има амнистия! П Ф У! Плюя на това! М,кфо да ти кажа жабарите,по-принцип няма никакъв футбол.Те залагат за на грубости и провокации.Подпирани от съдиите вдигат никето еми... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Юли 9, 2006 Report Share Публикувано Юли 9, 2006 http://netinfo.bg/this_galls/wc2006/m-65ita-fra/252.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Юли 9, 2006 Report Share Публикувано Юли 9, 2006 http://netinfo.bg/this_galls/wc2006/m-65ita-fra/252.jpg Подпирани от съдиите...Италия трябваше да отпаднат още на мача с Австралия...но нееее как това са Италия,и оня некадърен съдия свири точно в последната минута дуспа за Италия и така уж "победиха" Австралийците .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Юли 10, 2006 Report Share Публикувано Юли 10, 2006 Аз пък мразя уговарени мачове! Въобще непочтенни работи във футбола и в спорта! А в първенството на СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН това е на почит! И сега, когато те трябва да бъдат изритани от световния футбол вдигат световната купа! И никой няма да пострада сигурно заради това - ще има амнистия! П Ф У! Плюя на това! Никой няма да бъде гонен от световния футбол. Освен Гърция, но там положението е друго. Положението на клубният футбол в Италия няма нищо общо с качествата на футболистите, а само на ръководството. Аз лично не смятам, че мач от подобна величина, между отколешни врагове може да е уговорен. Подпирани от съдиите...Италия трябваше да отпаднат още на мача с Австралия...но нееее как това са Италия,и оня некадърен съдия свири точно в последната минута дуспа за Италия и така уж "победиха" Австралийците .... Къде го видяхте това подпиране от съдиите. Австралийците пък как играха в този мач - точно никакви ги нямаше. Вярно, дузпата беше малко изпросена, ама майсторски. Това не го правят само те, но след като са Италия всички ревват в един глас. За мен на това световно адзурите разбиха всички представи за италианският футбол като за груб и твърдо защитен. Колкото до провокациите, всеки го прави. Само че някои футболисти отвръщат само устно, а другите си получават червен картон (справка - Рууни). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юли 10, 2006 Report Share Публикувано Юли 10, 2006 Освен дузпата имаше и спорен момент с наказанието на Торстен Фрингс! По ВИДЕОЗАПИС на ИТАЛИАНСКАТА СЕКЦИЯ НА СКАЙ СПОРТ точно преди мача между двата отбора! При положение, че Хулио Круз отрече Фрингс да го е удрял! А относно наказанията - целият италиянски футбол аут за ПЕТ години! Както беше с англичаните! Мерките за такива деяния трябва да са изключително крайни!И моля да не бъда разбиран погрешно - Италия напълно заслужено триумфира на Мондиал 2006! Най-хомогенния и постоянен отбор! За мен лично много приятна изненада. Никога не съм ги виждал такива! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Юли 10, 2006 Report Share Публикувано Юли 10, 2006 Освен дузпата имаше и спорен момент с наказанието на Торстен Фрингс! По ВИДЕОЗАПИС на ИТАЛИАНСКАТА СЕКЦИЯ НА СКАЙ СПОРТ точно преди мача между двата отбора! При положение, че Хулио Круз отрече Фрингс да го е удрял! А относно наказанията - целият италиянски футбол аут за ПЕТ години! Както беше с англичаните! Мерките за такива деяния трябва да са изключително крайни! Гледах ситуацията и по Евроспорт и никъде нямаше емблемка "Скай". А случката беше същата. А и никъде не съм чела, че Круз отрича. Пък и те точно Фрингс да отстранят - да кажеш Балак, Клозе, да.А наказанията никой не ги знае още. Има време да се реши, обжалва и така нататък. Освен това случката с англичаните е съвсем друга.Италианците не викнаха срещу никого при наказанието на де Роси, нали? А то беше най-тежкото по време на Мондиала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юли 10, 2006 Report Share Публикувано Юли 10, 2006 И за "Скай", и за Круз се шумя доста! Просто няма как да се изпусне от някой, който следи световното! А относно Фрингс - доста специалисти го обявиха за най-полезния играч на бундестима! А и наказанията са известни отдавна - поне на Фрингс: един мач и шест месеца изпитателен срок /каквото и да значи/! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Юли 10, 2006 Report Share Публикувано Юли 10, 2006 Италианците не викнаха срещу никого при наказанието на де Роси, нали? А то беше най-тежкото по време на Мондиала. То беше напълно заслужено.Не му издържаха нервите и на него... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост