Night_Raven Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 Хубаво, де... ти идиот ли си, сляп ли си, нарочно ли се ебаваш? Коя е причината да не отговаряш както трябва на зададения въпрос? Можеш ли да дадеш логично обяснение, защото аз друго, освен тези трите, не се сещам?Не мога да разбера защо 99% от потребителите отговарят само на отбрана част от отправените към тях въпроси. Не мога да разбера защо трябва на почти всеки да му се вадят думите с ченгел от устата.За това, което по западните форуми става в рамките на 2-3 коментара, тук са нужни поне 5-6, защото по някаква необяснима за мен причина българина отказва да отговаря пълноценно, дори и когато е попитан нещо конкретно. Мъча се да си го обясня, но не успявам. Не ме вълнува дали звуча грубо. Просто писва с всеки да е едно и също. Има тема за взаимопомощ, където са описани съвети как да се попита нещо, за да се получи максимално пълноценен и полезен отговор, но никой не я чете. Българска му работа. Дявол го взел, циганите повече ги бива от нас. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dundurma Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 Хубаво, де... ти идиот ли си, сляп ли си, нарочно ли се ебаваш? Коя е причината да не отговаряш както трябва на зададения въпрос? Можеш ли да дадеш логично обяснение, защото аз друго, освен тези трите, не се сещам?Не мога да разбера защо 99% от потребителите отговарят само на отбрана част от отправените към тях въпроси. Не мога да разбера защо трябва на почти всеки да му се вадят думите с ченгел от устата.За това, което по западните форуми става в рамките на 2-3 коментара, тук са нужни поне 5-6, защото по някаква необяснима за мен причина българина отказва да отговаря пълноценно, дори и когато е попитан нещо конкретно. Мъча се да си го обясня, но не успявам. Не ме вълнува дали звуча грубо. Просто писва с всеки да е едно и също. Има тема за взаимопомощ, където са описани съвети как да се попита нещо, за да се получи максимално пълноценен и полезен отговор, но никой не я чете. Българска му работа. Дявол го взел, циганите повече ги бива от нас.ГАРВАНЕ мисля че не етова начина на общуване.мисля че съм написал ВСИЧКО.ИНСТАЛАЦИЯТА на уиндоуса протича перфектно,намира си абсолютно всички драйвъри,слагам отделно драйвъри за седмицата,които ги има в торентите,видео картата си поддържа нужната резолюция,има звук и всичко нужно.проблема е САМО когато пусна филм-просто компа забива,без значение какъв плеар използвам и може да се рестартира само като се изключи от тока(с виста този проблем го няма) дори и курсора на мишката не се движи.имам си някаква представа от компютри,но с това не мога да се преборя :help: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 мисля че съм написал ВСИЧКО.Ами, честно казано това не беше известно досега:ИНСТАЛАЦИЯТА на уиндоуса протича перфектно,намира си абсолютно всички драйвъри,слагам отделно драйвъри за седмицата,които ги има в торентите,видео картата си поддържа нужната резолюция,има звук и всичко нужно....проблема е САМО когато пусна филм...(с виста този проблем го няма)"Драйвери" и "торенти" ме смущават, когато ги срещна в едно изречение. Бих препоръчал да опиташ да изтеглиш и инсталираш най-новите драйвери от официалните сайтове на производителите на хардуера.Крайно време е хората да спрат да свалят ВСИЧКО от торенти, защото за някои неща е желателно винаги да се сваля от официалния източник. Колкото до начина на общуването. Може и да не е това начинът, но от опит съм установил, че българинът предпочита оцета вместо меда. Защо обаче си нямам и на представа. Всъщност... защо въобще ползваш Windows по-нов от XP на тази система? Според мен не е достатъчно мощна да понесе по-новите операционни системи както трябва. 1GB памет за XP понякога идва малко, камо ли за Vista и 7. Видео картата е слаба и хард дискът е малък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dundurma Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 Ами, честно казано това не беше известно досега: "Драйвери" и "торенти" ме смущават, когато ги срещна в едно изречение. Бих препоръчал да опиташ да изтеглиш и инсталираш най-новите драйвери от официалните сайтове на производителите на хардуера.Крайно време е хората да спрат да свалят ВСИЧКО от торенти, защото за някои неща е желателно винаги да се сваля от официалния източник. Колкото до начина на общуването. Може и да не е това начинът, но от опит съм установил, че българинът предпочита оцета вместо меда. Защо обаче си нямам и на представа. Всъщност... защо въобще ползваш Windows по-нов от XP на тази система? Според мен не е достатъчно мощна да понесе по-новите операционни системи както трябва. 1GB памет за XP понякога идва малко, камо ли за Vista и 7. Видео картата е слаба и хард дискът е малък.мисълта ми беше-драйвърите за хардуеара ги тегля от сайтовете на производителя,само тези за седмицата от торентите.а защо тръгва в сейф мод???наистина не мога да си го обясня.знам,че конфигурацията не е мощна,но щом не се товари и вистата върви,би трябвало да няма проблем и със седмицата и наистина такъв няма-само филмите :crazy1: а и производителя препоръчва виста хоум(не че това е критерий) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 О, Джизъс! Кой е този производител, който би препоръчал Windows Vista на тази конфигурация? То е ясно, че комерсиализмът владее наред, но все пак. Това е направо подигравка с хората.Не че Vista/7 няма да вървят изобщо на тази конфигурация, но определено няма да вървят особено добре. Мистерията около тези торенти остава. Какви са тези драйвери, които ги има по торенти, но ги няма на официалните сайтове?Отново: драйвери е желателно да се свалят само от официалните сайтове на авторите им. Ако няма за Windows 7, то се опитват драйверите за Vista, които в повечето случаи сработват. Ако няма драйвери за 7-цата и драйверите на Vista се инатят, то остава Windows Update. Ако и това не помогне, значи няма да стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост