Jump to content

Проблем с драйвери

Препоръчан пост

Търся драйвери за лан карта за дъно asus7n8x,които да стават за Windows7.В сайта на производителя на дъното не можах да намеря за Виста нито за Windows 7.Ако някой може да помогне ще му бъда благодарен
Сподели другаде

Windows7 e все още Beta и щом за Vista ги няма драйверите как очакваш за по новия макар и не финален Windows да има!!! :computer:

Виждам че само спамиш.Някъде бях чел точно за мойто дъно че проблема се решава,но не мога да се сетя къде беше.Драйвери на официалния сайт има но не и за мойта кошница. :peace:

Сподели другаде

Щом смяташ че истината и спам :

Виждам че само спамиш.Някъде бях чел точно за мойто дъно че проблема се решава,но не мога да се сетя къде беше.Драйвери на официалния сайт има но не и за мойта кошница

Твоя работа ,но мисля че сам си си отговорил на въпроса!!! :computer:

Сподели другаде

По принцип от NVIDIA са прекратили поддръжката на nForce 1 и 2 платформи за Windows Vista. Т.е. няма официални драйвери. И все пак Windows Vista би трябвало да разпознава автоматично хардуера ти, включително и мрежовата карта. Същото би трябвало да се отнася и за Windows 7. Иначе можеш да опиташ да инсталираш драйверите от Windows Update. В краен случай можеш да пробваш и този драйвер, но гаранции не давам никакви.
Сподели другаде

По принцип от NVIDIA са прекратили поддръжката на nForce 1 и 2 платформи за Windows Vista. Т.е. няма официални драйвери. И все пак Windows Vista би трябвало да разпознава автоматично хардуера ти, включително и мрежовата карта. Същото би трябвало да се отнася и за Windows 7. Иначе можеш да опиташ да инсталираш драйверите от Windows Update. В краен случай можеш да пробваш и този драйвер, но гаранции не давам никакви.

Как да инсталирам драйверите от Windows ъпдейт като няма инсталирани драйвери за мрежовата карта?

Сподели другаде

Ами, значи този вариант отпада. Можеш да опиташ дадените от мен драйвери и/или да наложиш някакви по-общи драйвери. И все пак ми е чудно защо не се разпознава този хардуер. Да не ползва някоя орязана Vista?
Сподели другаде

Ами, значи този вариант отпада. Можеш да опиташ дадените от мен драйвери и/или да наложиш някакви по-общи драйвери. И все пак ми е чудно защо не се разпознава този хардуер. Да не ползва някоя орязана Vista?

Май ми е много вече бирата :crosseyes1:Не съм си задал правилно въпроса.Търся драйвери за Windows7

Сподели другаде

Имаш претенции и критикуваш други потребители, но ти самият също не четеш какво ти се пише.

Вече ти казах, че официални драйвери на NVIDIA няма и няма да има. Освен това вече дадох линк към драйвер на Realtek за Vista. Дали ще стане обаче не знам.

Сподели другаде

Имаш претенции и критикуваш други потребители, но ти самият също не четеш какво ти се пише.

Вече ти казах, че официални драйвери на NVIDIA няма и няма да има. Освен това вече дадох линк към драйвер на Realtek за Vista. Дали ще стане обаче не знам.

Видях ама късно,сега ще ги пробвам и ако не станат ще си купя лан карта и дано с нея да се получи.Четох в един форум че човека си е решил проблема с драйверите но при мен не се получава.

Не стават, кофти работа

Сподели другаде

• 2 weeks later...

за да не пускам нова тема-защо не ми вървят никакви филми с никакви плеари на лаптопа на уиндоус7.просто след пускане на филм,компа забива-ъпнал съм го до 1гб рам

Mobile Intel® Pentium M - 740 (1.73GHz/533 MHz, 2MB Cache)

• Chipset

Intel 910 Chipset

• LCD

15,4" WXGA (1280 x 800) Diamond View

• Memory

512 MB DDR2

• VGA

Intel 915GM 128 MB shared

• HDD

80GB ATA

• Optical storage

DVD dual DVD+R/-R/RW/+R9 dual layer

• Communications

LAN, 802.11 b/g, 56Kbps Modem

• Expansion slots

VGA Port, S-Video port, 4 x USB 2.0

• Audio

Integrated Speakers and Microphone

• Battery

6-cell Li-Ion Battery Internal

Сподели другаде

А инсталирал ли си кодеци и драйвери?

kmplayer си има нужните кодеци,отделно инсталирах кодеци за този уиндоус,но не тръгва с нито един плеар-просто забива и иска рестарт.най-интересното е че в safe mode работи но на много ниска резолюция.иначе абсолютно всичко останало си работи перфектно

Сподели другаде