FReSH Публикувано Февруари 27, 2009 Report Share Публикувано Февруари 27, 2009 Изключил съм Security Center-a от Services.msc но всеки път се старитра това досадно нещо като си пускам Windowsa може ли да го разкарам по някъв начин? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Февруари 27, 2009 Report Share Публикувано Февруари 27, 2009 Изключил съм Security Center-a от Services.msc но всеки път се старитра това досадно нещо като си пускам Windowsa може ли да го разкарам по някъв начин? От Security Center-a избери => Change the way Security Center alerts me => и на появилия се диалогов прозорец избери => Don't notify me and don't display the icon (not recommended). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FReSH Публикувано Февруари 27, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 27, 2009 Change the way Security Center alerts me това нещо не го намирам :(EDIT:оправих се мерси много нали бях казал че съм изключил service-a пуснах го и т'ва се появи сега сичко е чук мерси много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост