liver Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 В интерес на истината антивирусните програми не се кракват. Няма какво да им се краква на тях. При тях разковничето е да се намери лиценз, който да работи дълго, за да може програмата да се обновява. Проблемът е, че тези лицензи се банват от компаниите и рядко издържат много. Иначе самите програми като такива си работят, но без адекватен лиценз не могат да се обновяват, което ги прави безполезни така или иначе. Разликата между нелегален Kaspersky и легален такъв в самата програма е нулева. Разликата е, че нелегалният идва с определен брой лицензи в архива, които потребителят да пробва, за да може програмата да се обновява.Имах предвид, че има версии на някои анти-спайуеър програми и антивирусни, които се кракват, за да може в последствие програмата да се ъпдейтва без проблем.Мисля,че има версии на нод (не само).Ето и цитат от инфо файл на един антивирусен продукт - ''Тъй като всякакви фиксове и кракове развалят програмата, а сървърите за ъпдейт не са надежни,предоставям няколко начина, чрез които можете да се сдобиете с Име и Парола за обновяване''От този инфо файл се разбира, че е имало такива версии.ако не е краквана е ясно, че разлика между легална и нелегална програма няма, освен в кея. Специално за защитен софт, никога не ползвам кракнати версии. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 А Българския представител на Касперски - и той ли е фалшив според теб: Kaspersky - BG А съм го изтеглял и от този сайт и пак е било същото с триал лиценза: http://kaspersky.ru/ п.с.Ето шот от страницата от където го изтеглих последния път:http://i26.tinypic.com/11a9vec.jpg А и според теб ако се изтегли от сайта на Softvisia.com също ще бъде фалшив и ще баннат ключа? Напомням ти обаче че става въпрос за триал лиценз даден от касперски след инсталацията му! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 А Българския представител на Касперски - и той ли е фалшив според теб: Kaspersky - BG А съм го изтеглял и от този сайт и пак е било същото с триал лиценза: http://kaspersky.ru/ п.с.Ето шот от страницата от където го изтеглих последния път:http://i26.tinypic.com/11a9vec.jpg А и според теб ако се изтегли от сайта на Softvisia.com също ще бъде фалшив и ще баннват ключа? Напомням ти обаче че става въпрос за триал лиценз даден от касперски след инсталацията му!Не съм твърдял за сайт, че е фалшив - нужни са данни и доказателства. Име на хост kaspersky.ru Интернет доставчик Cable and Wireless plc Държава Netherlands Код на държава NL (NLD) Град Неизвестен Регион Неизвестен IP адрес 195.27.181.35 На мен 30-дневен триал никога не е попадал в черен списък. Име на хост i26.tinypic.com Интернет доставчик Level 3 Communications Държава United States Код на държава US (USA) Град Неизвестен Регион Неизвестен IP адрес 207.123.37.126 И защо пък точно от тук реши да го изтеглиш? Ето начин да проучиш произволен сайт http://www.nigma.ru/index.php?s=tinypic.co...ang=all&rg= Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 От този сайт свалих програмата и след инсталация когато поиска активиране избрах пробен период и ми пратиха ключа с който активирах триал периода и точно на третия ден го баннаха? http://www.kaspersky.com/В грешка си,триал ключа(пробен период 30 дни) се сваля на момента от инсталатора(свързва се с техния сървър) и се активира на момента от самата програма по-време на самата инсталация,така че това което твърдиш се разминава с действителността,никъде не пращат ключа за активиране на пробен период при Kaspersky Lab Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 В грешка си,триал ключа(пробен период 30 дни) се сваля на момента от инсталатора(свързва се с техния сървър) и се активира на момента от самата програма по-време на самата инсталация,така че това което твърдиш се разминава с действителността,никъде не пращат ключа за активиране на пробен период при Kaspersky Lab Точно за това говорех де - явно съм се изразил така че сте разбрали друго! Да то е по време на инсталацията но в края и за това написах че е след инсталирането - грешка в писането -извинявам се! п.с.tnn - дай го тогава оригиналния сайт стига си го крил - дай и ние да го видим! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Никой няма как да ги крие - ето в оригинал http://www.kaspersky.ru/trials Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Точно за това говорех де - явно съм се изразил така че сте разбрали друго! Да то е по време на инсталацията но в края и за това написах че е след инсталирането - грешка в писането -извинявам се! Склонен съм да се съглася,понеже сега се сетих за един подобен случай на една дружка,но беше доста отдавна още с версия 6,писа им на съпорта и на 5-тата минута му беше изпратен на имейла от който им писа за проблема, нов триал ключ за 30 дни с извинение за причиненото неудобство.След,което му пратиха още един за 30 дни,може би като вид компенсация,знам ли. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Никой няма как да ги крие - ето в оригинал http://www.kaspersky.ru/trials Поздрави Е това не е ли сайта от шота който дадох! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Е това не е ли сайта от шота който дадох!Не са невъзможни и още имитации - но това със сигурност не е i26.tinypic.com Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Не са невъзможни и още имитации - но това със сигурност не е i26.tinypic.com Поздрави Ха-ха-ха колко си глупав - това е сайта където качих шота за да го прикача към темата - явно изобщо не си в час!!! :haha: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Не са невъзможни и още имитации - но това със сигурност не е i26.tinypic.com ПоздравиТова,че имат представителство в най-различни държави,не означава, че не са легитимни.Panda в България,сигурно и тя е имитация,подвеждащ кракерски сайт Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Това,че имат представителство в най-различни държави,не означава, че не са легитимни.Panda в България,сигурно и тя е имитация,подвеждащ кракерски сайт Точно това му намекнах и по горе за изтеглянето на касперски от сайта на Softvisia.com! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Ха-ха-ха колко си глупав - това е сайта където качих шота за да го прикача към темата - явно изобщо не си в час!!! :haha: Аз не бих те "оценявал" - но се чудя дали може някой да е още по-странен и по-елементарен!? И по неадекватен в реалности... Защо не споделяш с тези на нивото ти в материала? Ще ти е по -ползотворно. Батковци повече няма да ти обърнат внимание... Защо изобщо трябва да се намесва Softvisia.com? Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 А какво общо има с твърдението ти ,че сайта на касперски е фалшив като го снимах и през tinypic.com го прикачих към темата????? п.с.А и софтвизия има много общо с темата!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 А какво общо има с твърдението ти ,че сайта на касперски е фалшив като го снимах и през tinypic.com го прикачих към темата????? п.с.А и софтвизия има много общо с темата!!!!!Така ли ? Можеш да се занимаваш с още подобни неща. Извинявам се - не са ми интересни, тоест експериментирай си още без да си наясно защо... Времето си е твое... Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост